jack61 Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 Panie i Panowie k woli przypomnienia 5 grudnia mineła kolejna rocznica urodzin MARSZAŁKA !!!!!!!Moze cos w tym temacie popiszemy?pzdr Jack61
ms Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 to pewnie czas zacząć marsz, na Belweder, a moze na inny gmach...
dominiczeq Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 No to żeby się Marszałek na nas nie obraził to na początek trzeba mu napisać porawnie nazwisko...PIŁSUDSKI. Pozdr.
jack61 Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 I to jest to Panowie /Panie/ aby potrzeba było prawie 40 minut aby nawet pisownia// błędna // została wyłapana .Dobrze wiem kolego dominiczeq jaka jest pisownia nazwiska Marszałka poniwaz mieszkam na ulicy Jego imienia.Dziwi mnie tylko ze przez czas 40 minut nikt tego nie podłapał / a odsłon było kilka / choć o wiele mniej niz w temacie II WW/.Pzdr Jack61
marecki. Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 a mi się podobał marsz gurników w rumuni , kilka lat wstecz :))))
Albert Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Widzisz Jack jakie jest zainteresowanie i wiedza najwiekszym i jedynym mezem stanu w Polsce(w XX w.)!
Boruta Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Piłsudski był wporzo. Gorzej z jego pogrobowcami.Pozdrawiam
omi30 Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 zalezy jak dla kogo był spoko ;-) tak sie składa ze w moim rodzinnym miescie raczej nikt nie lubił Pisudskiego a raczej witano i hełpiono Hallera,to wiem z relacji moich dziadków a tak na marginesie gdyby nie powstanie Wielkopolskie notabene jedyne udane w Polsce,nikt wraz z marszałkiem Piłsudskim nie upomniał by sie o zachodnie tereny Polski pzdr.omi30
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.