Skocz do zawartości
  • 0

Ogniwo

lokfan

Pytanie

Napisano

Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji tego ogniwa? Być może to RSO, lecz troszkę się różni. Z góry dziękuję!
LOKFAN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
DTH - jestem pod takim wrażeniem tych ogniw, że proszę Cię bardzo - zamieść jeszcze parę ich fotek z różnych stron.
Napisano
Piryt jak chcesz to moge jeszcze Ci przeslac na priva pozostale fotki tej gasiennicy.
Moj e-mail: jack_killer@wp.pl
podaj tez swoj mail.
Napisano
Ułatwiłoby sprawę podanie szerokości ogniwa. Widać że ogniwo jest 1-grzebieniowe więc automatycznie odpadają wszystkie pojazdy z kołami naprzemiennie ułożonymi gdyż wymagały one 2 grzebieni na ogniwie.
Napisano
Mozecie mnie wyslac do Kubinki, zrzutka na bilet (tylko LOT, Aerofłotem nie lece!!), hotel( 5 gwiazdek, no dobra, ewentualnie 4;), kieszonkowe (200 euro dziennie starczy;) i bilet do muzeum.Napstrykam Wam, co tylko bedziecie chcieli;)))
piryt:zrobie fotki, ale przy okazji, dzis mi sie szczerze mowiac nie chce, chyba ze za 2-3 godziny,ale nie ma sensu zapychac forum, roznymi ujeciami chyba.Daj maila to Ci wysle.
Napisano

Witam!
Podaję wymiary tego ogniwa:
szerokość długiej" szpilki 34cm
szerokość krótkiej" 24,5 cm
tor jezdny między grzebieniami ok.8cm.
okienka" ok. 6x6cm
Pozdrawiam!
Lokfan
P.S.
zdjęcie drugiej strony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie