lokfan Napisano 27 Listopad 2004 Autor Napisano 27 Listopad 2004 Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji tego ogniwa? Być może to RSO, lecz troszkę się różni. Z góry dziękuję!LOKFAN
piryt Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 DTH - jestem pod takim wrażeniem tych ogniw, że proszę Cię bardzo - zamieść jeszcze parę ich fotek z różnych stron.
kruger Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 mi to wygląda na ogniwo niemieckie od jakiegoś lekkiego czołgu lub transportera opacnerzonego
Kiler Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Piryt jak chcesz to moge jeszcze Ci przeslac na priva pozostale fotki tej gasiennicy.Moj e-mail: jack_killer@wp.plpodaj tez swoj mail.
Voucur Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Ułatwiłoby sprawę podanie szerokości ogniwa. Widać że ogniwo jest 1-grzebieniowe więc automatycznie odpadają wszystkie pojazdy z kołami naprzemiennie ułożonymi gdyż wymagały one 2 grzebieni na ogniwie.
P.Siemieńczuk Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 a mi to wyglada na 7TP, T-26, Vickers i tym podobne...
DTH Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Mozecie mnie wyslac do Kubinki, zrzutka na bilet (tylko LOT, Aerofłotem nie lece!!), hotel( 5 gwiazdek, no dobra, ewentualnie 4;), kieszonkowe (200 euro dziennie starczy;) i bilet do muzeum.Napstrykam Wam, co tylko bedziecie chcieli;)))piryt:zrobie fotki, ale przy okazji, dzis mi sie szczerze mowiac nie chce, chyba ze za 2-3 godziny,ale nie ma sensu zapychac forum, roznymi ujeciami chyba.Daj maila to Ci wysle.
lokfan Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 Witam!Podaję wymiary tego ogniwa:szerokość długiej" szpilki 34cmszerokość krótkiej" 24,5 cmtor jezdny między grzebieniami ok.8cm.okienka" ok. 6x6cmPozdrawiam!LokfanP.S.zdjęcie drugiej strony.
Pytanie
lokfan
Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji tego ogniwa? Być może to RSO, lecz troszkę się różni. Z góry dziękuję!
LOKFAN
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.