Indian Chief Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 W te słowa zaczne... Ja ....nareszcie kochane forum... po czterech miesiacach tułaczki znowu pogadamy, poczytamy. Był ktos w takiej sytuacji jak ja? Aż głupio sie przyznac, ale teskniłem za tym forum. Nawet nie wiecie jak się ciesze... Z jednej strony ciekawy jestem do szaleństwa wszystkich waszych odkryć a z drugiej żałuje tych czterech miesięcy i wszystkiego co mnie omineło... Wybaczcie mi te brednie ale nie mogłem sie powstrzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Welcome back:-)A kopiesz jeszcze w okolicach Łukowa?daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Miło powitać :)pozdrowienia z lubelskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Witaj Wodzu !! Pozdrowienia z Pomorza . Hakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 przyłącza się do powitań! - zachodniopomorskie:) Wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Witaj ziomalu :) !Szukasz jeszcze na składach" za górką" ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Chief tez tak mam :)pozdrowionka z Kolberga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Olaboga!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 Dziekuje panowie... na polską gościnnośc można zawsze liczyć. Skoro tak mili jesteście to i jakaś butelczyna się znajdzie, dajmy na to najprzedniejszego wojennego samogonu. A tak na serio naprawde miło być znowu w Polsce. Czuje sie jak Franek Dolas pod Lublinem.A odpowiadając na pytania, jeszcze od przyjazdu nie zdązyyłem sie nawet po lesie przespacerować. Ale za to widze że jakiś nowy ziomal sie objawił. Powitać...A tymczasem kożystajac z chwili czasu i poskromionego kompa pędze nadrabiać zaległości towarzysko-eksploratorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Czołem Wodzu! Na pomorzu zachodnim już zima na dobre śniegu dużo. Piszczałki na hak. Czas na konserwację zbiorów i przemyślenia co do sezonu, który za nami. Zbieranie nowych informacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Dołączam się do pozdrowień z lubelskiego;)Sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koMandir Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 No to ja pozdrawiam nie tylko z lubelskiego,ale nawet z samego zaśnieżonego aktualnie Lublina;) !!!! pzdr,koMandir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.