Skocz do zawartości

Ano bójcie sie Boga, nareszcie jestem...

Indian Chief

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W te słowa zaczne... Ja ....nareszcie kochane forum... po czterech miesiacach tułaczki znowu pogadamy, poczytamy.
Był ktos w takiej sytuacji jak ja? Aż głupio sie przyznac, ale teskniłem za tym forum. Nawet nie wiecie jak się ciesze... Z jednej strony ciekawy jestem do szaleństwa wszystkich waszych odkryć a z drugiej żałuje tych czterech miesięcy i wszystkiego co mnie omineło...
Wybaczcie mi te brednie ale nie mogłem sie powstrzymac.
Napisano
Dziekuje panowie... na polską gościnnośc można zawsze liczyć. Skoro tak mili jesteście to i jakaś butelczyna się znajdzie, dajmy na to najprzedniejszego wojennego samogonu. A tak na serio naprawde miło być znowu w Polsce. Czuje sie jak Franek Dolas pod Lublinem.
A odpowiadając na pytania, jeszcze od przyjazdu nie zdązyyłem sie nawet po lesie przespacerować. Ale za to widze że jakiś nowy ziomal sie objawił. Powitać...
A tymczasem kożystajac z chwili czasu i poskromionego kompa pędze nadrabiać zaległości towarzysko-eksploratorskie.
Napisano
Czołem Wodzu! Na pomorzu zachodnim już zima na dobre śniegu dużo. Piszczałki na hak. Czas na konserwację zbiorów i przemyślenia co do sezonu, który za nami. Zbieranie nowych informacji. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie