mis Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 witamimpreza super wypas jest pod wrażeniem całego pokazu i kunsztu pilotów zdjęcia wkleję w poniedziałek (zrobiłem 4 klisze zobaczymy ile wyjdzie :))za rok jeśli będzie tez jadępozdro
Muldgaard Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Dla zniecierpliwionych trochę fotek z wczorajszej imprezy :)
Muldgaard Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Brr trochę zimno było, ale kto nie był niech żałuje ;)
Muldgaard Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Coby nie powiedzieć piloci byli wspaniali ;)
Muldgaard Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 A tu jeden z nich w całej okazałości w swojej maszynie :)
Czyżby Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Właśnie wróciłem. Było naprawdę bardzo miło. :) Wielkie dzięki dla organizatorów i uczestników za wspaniałą zabawę oraz świetną integrację, hehe ! Pozdrowienia dla wszystkich od STGRH i do następnego spotkania !!!
past Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 to i ja dodam od siebie . Siły lotnicze uczestniczące w bitwie , tylko chyba grali na dwie bramki :-))
Folkersam Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 stara szopa niedaleko bunkrów,która pokazał nam jeden z organizatorów.jest w stanie takim,jak w 45.oryginalne dziury po kulach i pociskach
Folkersam Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 i odnowiony bunkier z oryginalnymi napisami iedaleko miejsca rekonstrukcji
Folkersam Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 z hiszpańską obsługą" z błękitnej dywizji, który to odwiedzili panowie VIP tuż po rekonstrukcji....
Boruta Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Widziałem na TV4 relację w wiadomościach. Super był ten na motocyklu. Skąd mieliście strzelający rkm?? Samoloty -BOMBA!!Pozdrawiam
michalmiazga Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 WitamGratuluję pięknych zdjęć i, sądząc po komentarzach, udanej imprezy. Szczególnie chciałbym podkreślić użycie, chyba pierwszy raz w Polsce!) lotnictwa. Zdjęcia z samolotami są niesamowite:).Pozdrawiam Michal MiazgaSRH Cytadela
past Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 byłem tylko widzem ale na 99% całą strzelającą bronią dysponowali żołnierze WP lekko dostosowani" do warunków , kilka AK i chyba 1 RKM . Dało efekt niezły , aż żal było patrzeć na gościa z niestrzelającym MG :-((niestety tylko chłopaka z STG :-))(historycznie) złapałem
Hansdekawka Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Witam,jestem ciekaw co teraz powie niejaka ANNA,która wyśmiewała się z samolotów.ANNO czy na następnej naszej imprezie będziesz robić za U-Boota???Przy okazji mogłabyś zrobić przepierkę.Pozdrawiam Cię oczywiście i ślę słodkie buziaki.Pozdrowienia dla wszystkich,którzy dotarli do Cigacic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.