the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 2. czarna za rany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 sorry, jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 3. blaszka ,odznaka i gwiazdka z pagonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 sorry to było oczywiście z 11 listopada -znaczy się że z wczoraj...dziś tj. 12 listopada wyskoczył hełm m42 , i pół blaszkipozdrawiam.chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Dziś - na początek cztery wintery" (na fotce trzy - w tym dwa z resztkami wstążki)... znalezione w kwadracie 2 x 2 metry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 A to wszystkie lepsiejsze rzeczy - 4 wintery" i aluminiowa klamra WH. Oprócz tego trochę łusek i inne popierdółki. Pozdrawiam ekipę! :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 to byliście lepsi...:)pzdr.chiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styp Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 A teraz ja zaniże poziom, aż wsytd pisac. Wiec tak kopałem mikoszewie i udało mi się dorawać tylko jeden nabój od mausera mocno nadgryziony zębem czasu(niebyło widać bic) oraz magazynek od broni krótkiej, a właściwie sama jego skurupa. Pozatym w mikoszewie jest od groma wielkich nie pozasypywanych dołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styp Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Aaaai mag też w kijowym stanie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Witam koleżenstwo ! Ostatnio kopnołem taka oto papierośnice - leżała na leśnej drodze wygląda jakby czołg po niej przejechał :-(w środku dedykacja Za 25 walkę bokserską 14.01. 1937" z drugiej strony są inicjały A.G" ( Andrzej Gołota :-0 )) poz .szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 i druga strona . poz .szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Super! poszukaj gdzie coś takiego dawali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Powiedział, że zakopał na górce i ....było... do 30-ki kolega się cieszył a potem klął przy wierceniu i zbijaniu spłonek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 I z tej samej wycieczki jeszcze takie oto cudenko ,szkoda ze nie w sreberku :-((p.s A gdzie można znaleść jakieś informacje na temat przed wojennych spotowców ? 25 walk bokserskich w tamtym czasie to była spora ilość.poz szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Skontaktuję się jutro z B. Tuszyńskim on pisał o przedwojennych sportowcach może coś namierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 witam oto fanty z 11 i 12 listopada. Mam pytanko czy to jest odznaka za rany z I WŚ? Jest wykonana z blaszki i ma kolor czarny. Niestety igła była złamana, a odznaka jest pęknięta w dolnej części przy kokardce, ale jej stan ogólnie jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 foto 2i jeszcze taka pokrywka od chlebaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 A to Wam jeszcze pokażę ,jak w sobotę tamtą kopałem za łuską - walę dół po kolana ,a tu nic nie ma... Łuseczka była w ściance dołka :) palec wskazuje... A ja głupiutki z korzeniami się zmagałem :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 witama ja bylem na starym strychu u wujka i wygrzebalem pochwe od szabli ,wydaje mi sie ze od polskiej ale pewnosci niemam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 14.XI. dziś rakietnica radziecka,magazynek do stg44,szyszka F1,głowica do panzera...sieczka i nic więcej a na domiar złego wszystko w kulawym stanie...a policja jezdzi i szuka dziury w całym...:( bleee...ale jest jeszcze wtorek:)pzdr.dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 tak jak w opisie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Wyspa Sobieszewska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 teraz bedzie zgaduj zgadula??:)hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 ja myśle że jest to północna strona mierzeji hahahahaha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.