Skocz do zawartości

Ostatnie trafienia

the_tuna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A teraz ja zaniże poziom, aż wsytd pisac. Wiec tak kopałem mikoszewie i udało mi się dorawać tylko jeden nabój od mausera mocno nadgryziony zębem czasu(niebyło widać bic) oraz magazynek od broni krótkiej, a właściwie sama jego skurupa. Pozatym w mikoszewie jest od groma wielkich nie pozasypywanych dołów.

Witam koleżenstwo !
Ostatnio kopnołem taka oto papierośnice - leżała na leśnej drodze wygląda jakby czołg po niej przejechał :-(
w środku dedykacja Za 25 walkę bokserską 14.01. 1937" z drugiej strony są inicjały A.G" ( Andrzej Gołota :-0 ))
poz .szperacz

I z tej samej wycieczki jeszcze takie oto cudenko ,szkoda ze nie w sreberku :-((
p.s
A gdzie można znaleść jakieś informacje na temat przed wojennych spotowców ? 25 walk bokserskich w tamtym czasie to była spora ilość.
poz szperacz

14.XI. dziś rakietnica radziecka,magazynek do stg44,szyszka F1,głowica do panzera...sieczka i nic więcej a na domiar złego wszystko w kulawym stanie...a policja jezdzi i szuka dziury w całym...:( bleee...ale jest jeszcze wtorek:)
pzdr.dla wszystkich

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie