Skocz do zawartości

Ostatnie trafienia

the_tuna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
tzn niespotkaliśmy was ( Ciebie i Bodryla ) ale byliście umówieni z Piotrem ale jakoś niewyszło .
I takie pytanie czy dasz mi jakis kontakt do Bodryla? Bo mieszka ulice obok mnie i miło było by sie powymieniać kiedys za niepasujące fanty do kolekcji ...

pozdro -=OnyX=-

niestety ale nie bede sie zajmowac swataniem,zapoznawaniem,wymiana czyis danych,polecam strone www.randka.pl.heheheea teraz bez jaj.nie daje zadnych namiarow,ja pewnie tez nie byl bym zadowolony jak ktos dawal by komus moje.pozdr

Zebrałem się w sobie i już jestem po rozmowie. Pan Bogdan powiedział... że 25 walk w tamtych latach... to i sportowiec mało znany, aby cokolwiek znależć należało by przewertować gazety z tamtego okresu. Ten prezent mógł być od narzeczonej ,ojca, matki,siostry, brata lub kumpla .Na dzień dzisiejszy to ratunek jest tylko w bibliotece narodowej ... i te inicjały AG ... darczyńca ?.. czy obdarowany? ps. jest tam pani ,która może tego poszukać...jak Ci na tym BARDZO zależy

Zaraz Wam kopara opadnie - ostatnie wykopy mojego kumpla - miałem to szczęście, że również w nich uczestniczyłem i byłem tego świadkiem więc nie ma mowy o jakiejkolwiek ściemie...Komplecik super - szturm i mauzer. Życzę wszystkim (i sobie) takich trafień.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie