OnyX Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 No my tez niebardzo nakopalismy . Jeden bagnet niemiecki ale po oczyszczeniu duzo oksydy i wszytskie bicia. I miło było was spotkać .... :) pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz2005 Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 fajne fanty,onyx wrzuc foto bagnetu.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 bjar co to za łopatka na które jwidać monetki ? (saperka) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Tomiew Gratuluje.Mieszkam w okolicy Nieporetu.Moze razem pokopiemy-CO TY MYSLISZ O TYM.POZDRAWIAM.arti123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 tak tak to napewno mierzeja wislana.te drzewa,droga....tak ja rozpoznaje:):):)hiehiehie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 onyx nie wiem kogo ty tam spotkales w tym lesie ale napewno nie nas hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Hallo, hallo Jacenty 2004Czy może masz jakieś info o sportowcu A.G (Andrzej Gołota :-O))) poz.szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 te szperacz jak chcesz jakieś info o gołocie to sobie wiadomości sportowe włącz...jak nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to zaśmiecaj tego miejsca swymi wypowiedziami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 hehehe ślepy się robie na starośc :) juz wiem o co chodziło zwracam honor:)pzdr.tuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 tzn niespotkaliśmy was ( Ciebie i Bodryla ) ale byliście umówieni z Piotrem ale jakoś niewyszło . I takie pytanie czy dasz mi jakis kontakt do Bodryla? Bo mieszka ulice obok mnie i miło było by sie powymieniać kiedys za niepasujące fanty do kolekcji ... pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 niestety ale nie bede sie zajmowac swataniem,zapoznawaniem,wymiana czyis danych,polecam strone www.randka.pl.heheheea teraz bez jaj.nie daje zadnych namiarow,ja pewnie tez nie byl bym zadowolony jak ktos dawal by komus moje.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 no nie ma sprawy :) nawed niewiedziałem ze takie strony powstają jak randka.pl haha to juz jest patologia....pozdro -=Onyx=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Szperacz daj sobie spokój z Ghołotą. Juro będę rozmawiał z p. Bogdanem T, to może czegoś sie dowiem ...cierpliwość to jedna z cech odkrywcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Zebrałem się w sobie i już jestem po rozmowie. Pan Bogdan powiedział... że 25 walk w tamtych latach... to i sportowiec mało znany, aby cokolwiek znależć należało by przewertować gazety z tamtego okresu. Ten prezent mógł być od narzeczonej ,ojca, matki,siostry, brata lub kumpla .Na dzień dzisiejszy to ratunek jest tylko w bibliotece narodowej ... i te inicjały AG ... darczyńca ?.. czy obdarowany? ps. jest tam pani ,która może tego poszukać...jak Ci na tym BARDZO zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Jeden z ostatnich fantów.Niestety nie wiele z niego zostało.Wygląd po czyszczeniu w elektrolizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Tylko umery "dobrze się zachowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 jeszcze jeden nie zgnije w ziemi do końca ...i bardzo dobrze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 I drugi fant(oczywiście po czyszczeniu) z którego jestem bardzo zadowolony-gwizdek-I wojna.W środku jest jeszcze kawałek korka.Zdaje się że służył jako element" zmiany tonu gwizdania..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Zaraz Wam kopara opadnie - ostatnie wykopy mojego kumpla - miałem to szczęście, że również w nich uczestniczyłem i byłem tego świadkiem więc nie ma mowy o jakiejkolwiek ściemie...Komplecik super - szturm i mauzer. Życzę wszystkim (i sobie) takich trafień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 I jeszcze jedno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSKAR D. Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Autor postu (ale nie szczęśliwy znalazca) z fantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 czy to zasobnik spadochronowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Nic dodac GRATULUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 juz szybciej zasobnik na wymienne lufy do flaka 20 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 tez mi to przez mysl przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.