yoony Napisano 23 Październik 2004 Autor Napisano 23 Październik 2004 co stalo sie w efekcie z tym norweskim (?)TKS'm?o tego mi chodzi http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=galerie&nazwa=tksmiala go jakas fundacja kupowac i temat umarl ?
polsmol Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Rózne legendy krążą, ale tak naprwdę to nic niewiadomo :-(
jacenty2004 Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 A właściwie co się dzieje z całą resztą ostatnio wyciągniętego i kupionego sprzętu ciężkiego? Może Ktoś ma jakieś aktualne zdjęcia ?
Garfield Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Jak byłem pod koniec wakacji w MWP to pani powiedziała że oba są w odziale w forcie czerniakowskim. Nie miałem czasu tam jechać ale trzeba by sie kiedyś wybrać i spawdzić;)pzdrGarfield
jacenty2004 Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 A co z transporterami ,wieżą od pantery - wszystko rdzewieje czy Ktoś się nad tym zlitował i coś robi?
Garfield Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 No cóż na czerniakowie jest niski płot a cyfrówka mieści się w kieszeni...pzdrGarfield
marjan7 Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Cicho,cicho ....tajemnica !!! Przyznacie Panowie że to żenujące.
Leshchoo Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Panowie...Jest zle ale juz niezaciemniajcie tak...a) Wieza ze szczecina, ładnie odremontowana stoi podjakas tamtejsza jednostka (byl kiedys topic na forum)b) Francuskie podwozie, stoi w budynkach fortu czerniakowskiego (sierpien 2004 bylo widziane) na calej wystawie poswieconej polskim wojskom pancernym z 2WŚ, c) Szwedzki TKS, Jak bylem na forcie to mial sie pojawic na swieto WP czy to prawda nie wiem... W kazdym razie bylo juz ładnie przygotowane miejsce do wystawienia jego z opisami itd tylko naszej gwiazdki brakowalo :)Reszta? to smutne...
J-23 Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 wieża ze szczecina stoi na terenie JW w Czarnem (niedaleko Szczecinka)jako depozyt, jest własnością muzeum narodowego w Sz-nie
Grendel Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 To sie lepiej w Polsce mobilizujcie, bo obilo mi sie o uszy, ze ktos z tej strony Atlantyku sie do niego przymierza.Nie mam jeszcze potwierdzenia, ale to mozliwe...PozdrowieniaGrendel
mial Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 wierza juz byla tu pokazana pomalowana to co w mwp pokrylo sie kolejna warstwa rdzy to samo dotyczy orla (ja chce zobaczyc 7/2)Rosi moze takie duze moze bedzie malowana tej zimy 5 ze morza ladnie zaczela ale co dalej choc ciekaw sam jestem ? i co z przyczepa?
mial Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 no a tks y w ursusie sie remontuja ale to nie moja dzialka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.