Skocz do zawartości

TKS

yoony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
co stalo sie w efekcie z tym norweskim (?)TKS'm?
o tego mi chodzi
http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=galerie&nazwa=tks

miala go jakas fundacja kupowac i temat umarl ?
Napisano
Jak byłem pod koniec wakacji w MWP to pani powiedziała że oba są w odziale w forcie czerniakowskim. Nie miałem czasu tam jechać ale trzeba by sie kiedyś wybrać i spawdzić;)
pzdr
Garfield
Napisano
Panowie...
Jest zle ale juz niezaciemniajcie tak...

a) Wieza ze szczecina, ładnie odremontowana stoi podjakas tamtejsza jednostka (byl kiedys topic na forum)
b) Francuskie podwozie, stoi w budynkach fortu czerniakowskiego (sierpien 2004 bylo widziane) na calej wystawie poswieconej polskim wojskom pancernym z 2WŚ,
c) Szwedzki TKS, Jak bylem na forcie to mial sie pojawic na swieto WP czy to prawda nie wiem... W kazdym razie bylo juz ładnie przygotowane miejsce do wystawienia jego z opisami itd tylko naszej gwiazdki brakowalo :)

Reszta? to smutne...
Napisano
wieża ze szczecina stoi na terenie JW w Czarnem (niedaleko Szczecinka)jako depozyt, jest własnością muzeum narodowego w Sz-nie
Napisano
To sie lepiej w Polsce mobilizujcie, bo obilo mi sie o uszy, ze ktos z tej strony Atlantyku sie do niego przymierza.Nie mam jeszcze potwierdzenia, ale to mozliwe...
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
wierza juz byla tu pokazana pomalowana
to co w mwp pokrylo sie kolejna warstwa rdzy to samo dotyczy orla
(ja chce zobaczyc 7/2)
Rosi moze takie duze moze bedzie malowana tej zimy
5 ze morza ladnie zaczela ale co dalej choc ciekaw sam jestem ? i co z przyczepa?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie