Skocz do zawartości

Polscy wandale

mietek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Słowacja: Skandaliczne zachowanie Polaków

Grupa wandali najprawdopodobniej z Polski namalowała na pomniku w Dukli (Słowacja) nazistowskie symbole - donosi słowacki portal Zoznam.sk. Pozostawione obok swastyk napisy Ruch Chorzów" raczej nie pozostawiają wątpliwości skąd pochodzili chuligani.

Grupa młodych ludzi, w wieku 16-18 lat wyskoczyła z samochodu z polskimi numerami rejestracyjnymi, zaczęła skakać po pomniku" - powiedział jeden z mieszkańców Dukli, który był świadkiem chuligańskiego wybryku.

Następnie wandale namalowali na czołgu i samolocie z czasów II wojny światowej swastyki i napisy Ruch Chorzów" - donosi Zoznam.sk

Według portalu, napisy zostały usunięte przez pracowników muzeum w Dukli.
Napisano
Jeśli to faktyznie Polacy to można się tylko za nich wstydzić, że wyrabiają w pocie czoła reszcie rodaków taką opinię w innych krajach. A później ludzie sie dziwią, że często uważają nas za granicą za dzikusów, złodzieji lub innych takich ciemnych typów.
Napisano
Kibice" potężnego polskiego klubu... Światowej potęgi... Skoro o klubie zamilkło to muszą jakoś to milczenie przerwać...
Wstyd...
Napisano
Mocni kupą, zakompleksieni i napompowani wodą ( po cyklu lub dwóch koksu) debile.... Już im się prochy na łby rzucaja. Najlepsze, że to z reguły gnojki po 15-19 lat.
Niestety przez takich buraków większość ludzi w Europie ma o nas takie zdanie jakie ma.
Napisano
Nie tak dawno temu pisałem na forum o poszukiwaczach z Polski którzy odkryli po słowackiej stronie Bieszczad dużo ciekawych miejsc, bo jak sie okazuje poszukiwania nie sa tam tak popularne jak w Polsce i sporo fantów leży niemal na wierzchu. Obawiałem się że jak Polacy zaczną zachowywać się tak jak u nas, to SŁowacy zmienią swój pozytywny stosunek do nas. No i proszę... długo nie trzeba było czekać...
Napisano
chuligani stadionowi,skinheadzi,oraz dresiarze(nie wszyscy) jedno wyjscie..dla takich jak oni utworzmy nasza wersje katynia.wiem ze to co pisze moze zle sie kojazyc i napewno tak sie kojazy ale mam dosc obawy przed utrata zycia itp gdy ide ulica i widze takowych osobnikow.
pozdrawiam
Napisano
Zastanów się co piszesz...bo chyba tego nie robisz Stedke.Pozdrawiam.ps.Zachowanie gości z ,,Ruchu'' pozostawiam bez komentarza ,szkoda słów.
Napisano
Maćko sorry faktycznie zle sie wyrazilem.ale moje zdanie jest takie ze chamstwo trzeba tempic i to w najbardziej radykalny sposob.resocjalizacja takich ludzi nic nie pomoga.u nas w miesicie niedawno znow zaczela sie odradzac kultura" skinhead.dlugo sobie nie pochodzili ulicami...
pozdrawiam
Napisano
Spoko mnie nie musisz przepraszać.Co do Skinheadów to niemożna ich wrzucać wszystkich do jednego wora.Bo jak wszędzie są ,,bezmózgi''.Tak jak i poszukiwacze,madrzy i dekle co wiercą pociski,albo zostawiają metrowe doły.Pzdr
Napisano
Ps.A jeśli mówisz że jak tylko sie pojawili(Skini) to już zniknęli to znaczy że ktoś im musiał dać w kość,czyli zastosował ich metody...i co ? bili w dobrej sprawie ?.Nierozumiem...biją kogoś za poglądy które są ,,dla nich'' niesłuszne,tak samo robią dresiarze i wszyscy co tłuką za inne zdanie.Gdzie jest różnica ?.
Napisano
nie no oki;)wiem ze sa normalni takze skinheadzi mialem okazje poznac kilku na M.R.U i oni sami sie przyznaja ze tempia mlodszych ktorzy robia zadymy itd.w kazdym stadzie znajdzie sie jakas czarna owca.ale wiesz akty wandalizmu, przemocy itd.
ale oki zakonczmy ten niemily temat i napijmy sie piwa;)zdrofffko:D
Napisano
heheh no tak najlepsza integracja to wspólna libacja :D..Myśle że ci z ,,Ruchu'' lepiej by zrobili gdyby wypili piwo zamiast robić z siebie,a przy okazii z polaków (w oczacz innych ) bandę neandertalczyków.Chociarz może byli nawalenie,wcale bym się nie zdziwił.Pozdrawiam
Napisano
Po co te lamenty. Jak w Starachowicach na forum Urz. Miejskiego pokazali zdjęcie wandali (nowo wyremontowana kamienica) z nazwiskami, to się kolesie na ulicy nie pokazywali przez pół roku. U Scyzoryków takie sprawy załatwia się szybko i radykalnie. Policja nawet nie zdążyła".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie