Skocz do zawartości

Kiedy ODKRYWCA z CD ??

mercur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Taka moda teraz zapanowała, ze wszystkie gazety i czasopisma, które chcą należeć do elyty" co jakiś cZas troszkę inwestuja i dodaja w prezencie CD do wydawanego numeru. zastanawiam się tak, czy ODKRYWCA ma też takie plany... ;-)
a swoją droga rzucam pytanie do wszystkich: CO BYŚCIE NA TAKIM CD CHCIELI ZNALEŹĆ?? ;-)
Pozdro,
jężeli cena by miała nie wzrosnąć bo i tak jest nie mała to czemu nie mogłoby być CD a na nim jakieś fajne foty z wykopów jakieś plany mapy filmiki może nawet pokazy czyszczenia wykopalisk na filmikach wszystko fajnie widać
davx
Napisano
jakie pisma z Elity?czy chodzi np o Pani Domu,Tina itp?I jakie tam są prezenty?(prezent to takie cus co dostajemy Z A D A R M O a nie musimy dopłacać).Lepiej niech Odkrywca nie dodaje płyt CD ani innych (dziś z numerem trzonek do saperki lub jeszcze tak dziś z numerem szkło powiększające)bo i cena będzie wieksza i jakosć spadnie.
Pozdrawiam
Napisano
CD ma sens w przypaku wielkonakładowych czasopism, kiedy jenostkowy koszt oparacowania takiego materiału jest znikomy. W przypadku Odkrywcy to nie ma sensu. Lepiej skoncentrować się na samym czasopiśmie, na powrocie do poziomu z przed kilku lat.
Ironrat
Napisano
fakt , najlepiej zeby troche spuscil z ceny odkrywca" ,albo niech doda plyte CD i niech zostanie cena taka jak jest , no i niech beda ciekawsze teksty ...

pozdrawiam
Napisano
No ale bez przesady, czasem w ramach jakiegoś wydania specjalnego to by się jednak płytka przydała, choćby na gwiazdkę.

Ja to bym chciał: wizualizacje, artykuły, filmiki z ciekawych miejsc, katalogi fantów, przegląd sprzętu (za zamieszczanie takich reklam to producenci i sprzedawcy mogliby nawet płacić i tym samym finansować taką płytkę).
Napisano
ale to wymaga troche inicjatywy(np przeczytanie tego co my tu wypisujemy) ze strony redaktorów.I wysiłku.A tak póki co Boga chwalic Odkrywca jeszcze sie sprzedaje, kaska co miesiąc leci no to po co się przemęczac?
ja to bym chciał....
ha ha zadzwoń na telefon zaufania i tam to powiedz, bo redakcja sama wie co ty chcesz.
Pozdrawiam
Napisano
ale to wymaga troche inicjatywy(np przeczytanie tego co my tu wypisujemy) ze strony redaktorów.I wysiłku.A tak póki co Boga chwalic Odkrywca jeszcze sie sprzedaje, kaska co miesiąc leci no to po co się przemęczac?
ja to bym chciał....
ha ha zadzwoń na telefon zaufania i tam to powiedz, bo redakcja sama wie co ty chcesz.
Pozdrawiam

żałosne

EOT
Napisano
popieram Bociana w całości. Ostatnio coś duzo krytyków wyrosło , szkoda że nie dorośli do zrobienia czegoś konkurencyjnego.

Za tydzień pewnie ktoś podniesie temat by do gazety dodać wykrywacz w kawałkach , i by był to jakiś z górnej półki ( najlepiej 2 )
Napisano
Ładnie baraszkujecie. Film na CD w gazecie jest wliczany w gazetę. Nikt nic nie daje za darmo. Może kiedyś Redakcja Odkrywcy dojdzie do przekonania, że warto sprzedać pismo np. z płytą CD, na której będą np. przedwojenne mapy Polski. Trzeba dać szansę. Poczekajmy. Macie na prawdę problemy.
Pozdrawiam.

Bocian na prezydenta :-)

trochę więcej luzu.
Napisano
Bocian masz racje ze to jest załosne.a wiesz dlaczego?Bo jest prawdziwe.Chyba ze mnie przekonasz że w historii Odkrywcy redakcja spełniła jakiś postulat czytelników?
Nie mówie ze moje ja na szczeście wpadłem na pomysł i zanim zakupie numer Odkrywcy to najpierw go przejrzę.lubię wiedzieć za co płace.całe szczeście ze redakcja nie wpadła jeszcze na genialny pomysł foliowania gazety bo podejrzewam drastyczny spadek sprzedazy.Mysle że nie tylko ja przeglądam przed zakupem.
pozdrawiam
Napisano
jaca2003 czekam na twoją gazetę-- pamiętaj ma być za 1 zł , ma mieć cd a najlepiej dvd , no i ze 100 stron dobrych artykułów. Najlepiej z opisem jak wyciągnąc Bursztynową Komnatę. :-))

Napisano

:)
tak w ogóle to odkrywca powinien się ukazywać z wiaderkiem lub kubełkiem artefaktów by potencjalny odkrywca nie musiał wychodzić z domu tylko siedzieć przed kompem i wymyślać

:)))) pzdr
Napisano
Witam,
w całym zamieszaniu z Odkrywcą nie chodzi o płytki CD! To jest tylko drobny szczegół. Generalnie chodzi o jakość artykułów. Ich treść powinna być ciekawa, nowatorska i nawet zaskakująca. Nie możemy wymagać tyle na raz od redakcji. Uważam, że najpierw muszą pomyśleć, jak i co zrobić, ażeby gazeta była ciekawsza (proponuję przejrzeć archiwum i szukać tam inspiracji + oczywiście wypad z piszczałką w teren).Jak będziemy chcieli tyle rzeczy na raz, to może jeszcze wyjść z tego niesamowita kicha.

Pozdr
Marcin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie