tito Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Witam!To mój pierwszy post na tym forum. Jestem ze Swarzędza. Chętnie wybiorę się z wykrywaczem gdzieś w okolicy Poznania.Pomysł a założenie jakieś grupy wykopkowej" całkiem fajny.Prosze o info! mail: krzychu_tomek1@wp.plGG: 7513343Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam PANOWIE jest ktoś kto latał z piszczałką w PUSZCZY ZIELONCE od strony OWIŃSK ciekawy teren [same okopy] GRUPA POWSTAŁA? ORGANIZUJECIE JAKIŚ WYPAD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tito Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 hej! do mnie odezwała się jedna osoba i już mamy jeden wypad za sobą, fajnie było, już szykujemy drugi!co do Owińsk - rzeczywiście teren jest ciekawy i może następny wypad będzie właśnie tam, R23 - odezwij się na maila lub ggPozdro! PS. O tym czy grupa powstała nic nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraser Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 witam :), mieszkam w Poznaniu 4 lata ale pochodze z Jeleniej góry :)...mam też rodzine w okolicach Żar, jesli jest ktoś zainteresowany tymi rejonami to proszę pisać na maila lub sms: przemo.ltd454@gazeta.pl lub 512463101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Jakby powstała, to poprosze o info. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Witajcie,no to i ja chciałbym zgłosić akces do pobiegania z wykrywka. Przynajmniej jest z kim pogadać a nie tak samemu :-)moje namiary: GG 42433, fischer_king@wp.plbędę wdzięczny za kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Mam to samo... znudziło mi się już tak samemu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 YARD znalazłem twój temat na forum z 2004-07-20 .Chodzi mi o traszeje i bunkier w okolicach ANNOWA? Wiesz już coś wiencej na ten temat .Byłem tam z wykrywkom ,jak narazie same łuski od mausera. teren jest naprawdę CIEKAWY . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Mam pomysł!Niech wszyscy chętni na założenie grupy wpiszą się poniżej + mail, ew.gg. To się jakoś zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 no Panowie..... zgrajmy się jakoś.... puki kaleson nie trzeba zakładać jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 witam!chętnie się przyłączę w grupie zawsze rażniej jestem ze stęszewa romkol@wp.pl pozdroroman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Sniper, mógłbyś sie do nie odezwać? gg 42433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Sniper to ja tez ;-) ale narazie moge tylko popatrzec ;-] moj nr gg 4597583 jakby co to jestem caly czas na Ławicy napisz mi co i jak albo na meila dambek7@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 witam ja też się pisze też na razie jako obserwator ale zawsze raźniejjestem z grunwaldutalgo@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 witam!tu YoWheris i Blance!my również szukamy tyle że bliżej Wrocławia ale równiez koło Poznania!!można by w takim razie pomyśleć nad jakimś wspólnym ogniskiem integracyjnym??pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yonder Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Hi, ja też bym się dołączył, coprawda sprętu nie mam, ale kolega z pracy ma jakiegoś wypasa" więc może bym go namówił! Rataje/Bajkowe z tej strony!PozdrawaimWojtas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yonder Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 wojtek.gacka@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 OS. Bajkowe ???a jaka ulica ;-P ja na szecher.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carbonado Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Sniper - pize do ciebie i nie mam odzewu. Napisz czy cos sie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yonder Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Marek123: A tu Kr. Śnieżki :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 W nowym sezonie z checia sie do Was przylacze. Od niedawna mam Solarkę no i sluzbowe auto:)do uzytku prywatnego...Z checia pochodze na monety ale i mili" nie pogardze. Na razie ucze sie dzwiekow i szperam po ksiazkach.Pzdr Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper 1939 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam!Widzę, że temat upadł, więc może by zorganizować jakieś spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechub Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 moze w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Moze w przyszłym tygodniu ma ktos czas i chęci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 okolice biedruska miejsce po starej gorzelni albo cegielni niewiem dokładnie,ale jest takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.