feeder Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Czy ktoś coś wie o Zlocie Militarnym w Stępinie 2 - 3 październik? Podobno ma tam sie odbyć również impreza rekonstrukcyjna. Odtwarza Podkarpacka Grupa Rekonstrukcji Historycznej Galicja". czy na tym forum pisze ktoś z tej grupy?PozdrawiamFeeder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 słyszałem cos o tym ale zadnych info na te temat nie ma podobno odtwarzali chyba w zeszłym roku bitwe o przełecz dukielska??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Feeder - wiem tyle co i Ty.Marku, kto inny dotwarzał w Przełeczy, bo ta grupa powstała na wakacjach...Szkoda, że nikt z nich nie udziela sie w internecie, np. na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Program Zlotu w Stępinie na www.frysztak.pl. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 W środę montują mi nareszcie neta i obiecuję parę fotek. Może w następnym roku prędzej będzie wiadomo o takiej imprezie.Pozdrawiam - MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 5 Październik 2004 Autor Share Napisano 5 Październik 2004 Czekam niecierpliwieCo to za typy były za SSmanów? Wesołe chłopaki, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 witamgupa rekonstrukcji historycznej galicja" została powołana niedawno (6 miesięcy temu). Złożona jest z sekcji niemieckiej (16 DPanc, 78 DSturm - 25 osób), radzieckiej (70 DGw - 30 0sób),Armii Krajowej. Członkowie grupy pochodzą z różnych zakądków podkarpacia: Rzeszów, Łańcut, jarosław, strzyzów, stępina.... W minioną sobotę i niedzielę zorganizowaliśmy operację anlage sud" na terenie zespołu schronów w stępinie. Pogoda dopisała, bitwy równiez były udane-zwłaszcza ta niedzielna (udział 3 spadochroniarzy, artylerii i czołgu, saperów). Ogromne zainteresowanie mieszkańców i mediów. Dla zainteresowanych podeślę kilka fotek. Mój kontakt: rafaelya@poczta.onet.pl, 692 902 409 Członek GRH galicja"RAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Witam!Niestety ze względów na tragicznie wolną pracę komputera wstawię tylko kilka zdjęć.Pierwsze - taki o widok ze zbudowanej naprędce wieżyczki na część wystawy i bunkra.Jest to foto z soboty, to tłumaczy małą ilość ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Inna fotka z soboty a zarazem po bitwie rzecz, która mi się najbardziej podobała - mała zadyma wywołana przez T-55 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Gdyby tak brać opłaty za zdjęcia z ludźmi bądź za udostępnianie sprzętu, to wielu dorobiło się fortuny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 W walce Niemcy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 ... i Rosjanie". Oczywiście zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Obie strony po walce. Zwraca uwagę niewielka ilość walczących oraz bajerancki efekt świetlny na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Po walce największą atrakcją były przejazdy T-55 i ATSem, oraz miażdżenie malacza. To jego resztki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Przepraszam, oto one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Nie mogę oczywiście nie umieścić fotki naszego bolidu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Z którego zresztą rozciągały się czasem fajne widoki :)W niedzielę było już więcej osób, wejściówek poszło podobno około 5 tysięcy. Jak na pierwszą tego rodzaju imprezę i małe nagłośnienie frekwencja była naprawdę niekiepska.Pardon za nie do końca najlepszą jakość zdjęć, no ale takie tylko mam. Na razie. Jeśli ktoś chciałby inne - proszę na maila do Rafała (wcześniej podał adres) czy do mnie. (kaem83@wp.pl, GG4675198).Pozdrawiam wszystkich i liczę, że może w następnym roku ktoś z Was zajrzy na Operację Anlage Sud 2005? - Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus79 Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Fotka z niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus79 Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 fot2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus79 Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 fot3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus79 Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 walka od strony pozycji niemieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus79 Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 zbiórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer24 Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Fajnie musiało być, tylko szkoda, że dowiadujemy się o tym po fakcie. Oprócz małej wzmiance nic więcej nie było o tym zlocie, a szkoda bo chciałbym tam być. Może za mało siedzę w necie !!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 WitamGratuluje fajnej imprezki!Szkoda ze wczesniej nie mozn sie dowiedziec o takich zabawach...poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robGD Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Witam! Panowie mam wielką prośbę. W większości przypadków o fajnych imprezach dowiadujemy się po fakcie. Może moglibyśmy się umówić tak, że jeśli ktoś wie o jakieś imprezie- to na forum odpowiednio wcześniej daje cynk. Osób, które wzięły by udział w takiej imprezie na pewno było by więcej. Chyba,że rekonstrukcja jest dla zamkniętego kręgu osób- wtedy sorry. Do takiego spotkania jak wiadomo trzeba się odpowiednio wcześniej przygotować- nie tylko umundurować, ale też załatwić transport, itp. Więc Panowie, jak chcecie, aby takie imprezy jak ta, były głośne jak Bzura- proszę o więcej informacji na forum. Mam nadzieję,że nie tylko ja tak sądzę. Pozdrawiam wszystkich, robGD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.