Skocz do zawartości

Sniper

GIWEROLOG_16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć zobaczcie co mi się trafiło!!! :)
szkoda że bez lunety... :( Może ktos ma z was... ale wykopka bo oxydka raczej nie przypasi... celownik sciągnąłem, urządzenie spustowe przełoże od drugiego... będzie ładny!!! musi być! A swoją drogą ile sztuk snajperskich zrobiono?? AAAAAle się ciesze!!! Znaleziony w odrze... Czy jest to mocna żadkość?? na podstawie celownika punca odbioru i numer podnią- 735 albo 135 czy to coś wam pomoże??

Napisano
Fant jest bardzo fajny , ale czy żadki? ....
w tym sezonie widziałem takie 4 (wyciągnięte oczywiście z ziemi), ale pomijając to co widziałem twoj jest w całkiem fajnym stanie..

pozdr
Napisano
Frozzer, po kij piszesz złom jak złom" .Twój post niczego ciekawego nie wnosi , jak masz lepszy to rozumiem,możesz sie chwalić i krytykować,ale jak nie masz to przymknij sie i nie krytykuj kolegi ,bo fajnie się ogląda czyjeś znaleziska i ładnie podziękuj że i Ty mogłeś popatrzeć.Pozdrawiam -Karol Sawiak
Napisano
Zgadzam się z Frozzerem ja wiem, że fajne jest każde znalezisko ale stan tego jest raczej słaby. Teraz wszystko zależy od sposobu i dokładności czyszczenia może coś z tego wyjdzie.Powodzenia
Napisano
karolu sawiak, a twoj post cos wnosi poza tym ze mnie obrazasz? poza tym uwazam ze okreslenie przymknij sie" jest conajmniej nie na miejsu, przymknac to mozesz dzwi od swojej toalety, zeby fetor sie nie roznosil po twoim lokum.

zreszta szkoda slow.

Napisano
Dobra nie ma sie o co klucic, przecierz to tylko kawalek zlomu... :( myslalem ze komus sie spodoba bo to moj pierwszy snajperek...) Dziekuje za wszystkie pozytywne wypowiedzi!!! :) Nastepnym razem pokaze cos w oxydce :P , Pozdrawiam
Napisano
JAK ZWYKLE W OSTATNIM CZASIE ZAMIAST DODAC COS CIEKAWEGO
ZACZYNA SIE ZWYKLA PYSKÓWKA. ZAL JAK FORUM SPADA NA PSY
Napisano
Człowieku ukrywajacy sie pod nickiem Frozzer".
Masz milion wejsc na forum ,chyba najwięcej z nas wszystkich,wejdź czasem do lasu z pikawą w ręku i szpadlem w drugim.Pewnie jakbyś sam cos takiego znalazł to byś był szczęśliwy jak nasz kolega ,ale Ty wolisz krytykować i siedzieć na necie ;-).Siemiej ...
Napisano
jeden z wielu, reszta do poogladania na:
http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie