der K. Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 WitamMy byliśmy i piszczeliśmy.Trochę w okolicach flugpacu ,jak dla mnie miejsce wciąż atrakcyjne do dalszej obróbki...hie hie Imprezę zakończyliśmy w Chs KluB ,miejsce zryte chyba przez dzikie świnie... mimo tego było kilka nawet fajnych łuseczek.Z mojej strony to tyleFajny ten pałacykpzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 Chwała,znaczy, że pożytecznie strawiliście czas niedzielny. A jak tam Omen nabył pojazd terenowy? Jakieś ustalenia na przyszłą niedzielę? Wypatruję wieści wszelakiej ...bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Witajcie !Wieści szybko się rozchodzą - tak fundnąłem sobie i młodemu zabawkę ( fajna ! ). Muszę się jeszcze poduczyć jeździć , bo to raczej tank niż normalny samochód. Jak ktoś ma jakąś literaturę na temat sam. GAZ 69 to będę batdzo wdzięczny.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Noooo moje gratulacje Omen. Zabierz mnie na tą nauke jazdy:) Przez prawie dwa lata jeździłem UAZem. A co do literatury to masa jej jest w necie. Kiedyś się tym interesowałem. Jest wszystko na temat eksploatacji i koniecznych" przeróbek.Pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 A może tak coś więcej na temat wczorajszej wycieczki?Ten flugplatz mi też chodzi po głowie. Może na następną niedzielę będę juz miał piszczałkę zmodernizowaną. L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 Chwała,Omen robiłeś może fotki w niedzielę - z chęcią byśmy je zobaczyli chyba, że kompromitują w jakichś tajemniczy sposób grupę hi hi ...... mam ochotę również na fotki z ostatniego wejścia do podziemi jeśli to możliwe ...z komsomolskim pozdrowieniem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Witam !Fotek z ostatniej eskapady nie ma ( zapomnieliśmy aparatu ). M. - pytanie o zdjęcia z podziemi było do mnie ?Przybyło mi sporo zajęć związanych z nową zabawką i jestem trochę zamotany"...Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Jeżeli chcesz ( to do W-39 ) to na najbliższe spotkanie przyniosę ci dok. fot. ( na twojej RW ).R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 Chwała,Omen: domyślam się, że jesteś pochłonięty swoim noeym bolidem. Jak znajdę chwilkę w tygodniu to wpadnę do Ciebie obejrzeć to cudo. Fotki oczywiście zgraj na RW. Jakieś ustalenia na niedzielę? Bo sobota nie wchodzi w rachubę w moim przypadku - za dużo się nagromadziło zaległości w pracy ...... otrzymałem od Mareckiego dwie fajne płytki, będzie co oglądać, czytać i słuchać ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Zapraszam !!! ( dotyczy wszystkich )- do W-39 - jeżeli to jest to co myślę ( Marecki ), to jak będziesz do mnie jechał to zgraj na płytkę ( jak się uda . Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 Chwała,spodziewaj się mnie koło czwartku, piątku ...zadzwonię wcześniej.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 W39 (swoją drogą to brzmi jak J23 haha, albo WD40) może się umówimy i nawiedzimy Omena zusammen. Strasznie mnie interesuje wehikuł czasu Pana Samochodzika;) z Partyjnym pozdrowieniem Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 Chwała Lugerowi,jasne, zadzwonię do Ciebie kiedy to miałoby nastąpić ...tymczasem - M. (W 39) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Witajcie !Nie pamiętam czy kogoś pytałem ? Zapytam więc ponownie - jak ktoś coś słyszał o częściach do wyścigówki pod tytułem GAZ 69 - to do mnie!Czekam na odwiedziny!Poazdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Witajcie !Co tu tak cicho ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 A o czym byś chciał poczytać kiedy nic się nie dzieje Omen??? Mam temat ale nie pisania na forum. Powiem przy najbliższym spotkaniu. Pozdrawiam Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Znacie na forum głównym wątek pt. ostatnie trafienia???Serdecznie polecam. Śledzę go od jakiegoś czasu. Codziennie pojawiają się nowe wykopy - swoją drogą gdzie oni takie cuda wynajdują???? Jestem pod wrażeniem niektórych. Z partyjnym pozdrowieniem Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 Chwałą,to wątek, który odwiedzam co czas jakichś. Targają chłopcy z ziemy ciekawe rzeczy, aż dech zapiera ... ale i sama przygoda w terenie jest warta poświęconego czasu ...... właśnie pracuję z dużymi plikami graficznymi (ponad 800 Mb) w czasie zapisywania poleruję łuseczki ...Luger: do Omena pojedziemy w piątek lub w sobotę (w piątek jest maleńczuk w Kreślarni - chciałbym iść) - będę dzwonił.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Witajcie !Będziecie u mnie dzisiaj czy jutro ? ( muszę się przygotować ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Rozumiem ze musisz się przygotowac do obrony okrężnej przed intruzami;))))Jeszcze nic nie wiem bo W39 sie dawał znaków dymnych. Sam czekam an sygnal:))Z proletariackim pozdrowieniem Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Przyjąłem wiadomość ( jest analizowana ).Może W-39 , przeszedł do podziemia ?R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 Chwała,obserwuję Was z ukrycia, wszystko wskazuje na to że dzisiaj będę miał chwilkę, żeby zobaczyć bolida i pogadać o 26. Zadzwonię do zainteresowanych około 17.00. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 W39 chcesz go oglądać przy księżycowej poświacie????To nie lepiej jutro za dnia???? To tylko skromna sugestia;)Pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Czuwaj !Równie dobrze może być i dzisiaj i jutro ( L. światła u mnie dostatek ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gariusz Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Witam Panowie!Widzę, że w Koszalinie jest ekipa ale może znajdzie się jeszcze miejsce dla jednego..Jestem z Koszalina, mieszkam w Poznaniu ale często bywam na całe weekendy. Mam darmowy transport i trochę pomysłów gdzie kopać. Można czsem się dołączyć?PozdroGariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.