Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
My byliśmy i piszczeliśmy.
Trochę w okolicach flugpacu ,jak dla mnie miejsce wciąż atrakcyjne do dalszej obróbki...hie hie
Imprezę zakończyliśmy w Chs KluB ,miejsce zryte chyba przez dzikie świnie... mimo tego było kilka nawet fajnych łuseczek.
Z mojej strony to tyle
Fajny ten pałacyk
pzdr der K.

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witajcie !
Wieści szybko się rozchodzą - tak fundnąłem sobie i młodemu zabawkę ( fajna ! ). Muszę się jeszcze poduczyć jeździć , bo to raczej tank niż normalny samochód. Jak ktoś ma jakąś literaturę na temat sam. GAZ 69 to będę batdzo wdzięczny.
Pozdrawiam !
R

Noooo moje gratulacje Omen. Zabierz mnie na tą nauke jazdy:) Przez prawie dwa lata jeździłem UAZem. A co do literatury to masa jej jest w necie. Kiedyś się tym interesowałem. Jest wszystko na temat eksploatacji i koniecznych" przeróbek.
Pozdrawiam
Luger

Chwała,

Omen robiłeś może fotki w niedzielę - z chęcią byśmy je zobaczyli chyba, że kompromitują w jakichś tajemniczy sposób grupę hi hi ...

... mam ochotę również na fotki z ostatniego wejścia do podziemi jeśli to możliwe ...
z komsomolskim pozdrowieniem - M.

Witam !
Fotek z ostatniej eskapady nie ma ( zapomnieliśmy aparatu ). M. - pytanie o zdjęcia z podziemi było do mnie ?
Przybyło mi sporo zajęć związanych z nową zabawką i jestem trochę zamotany"...
Pozdrawiam !
R

Chwała,

Omen: domyślam się, że jesteś pochłonięty swoim noeym bolidem. Jak znajdę chwilkę w tygodniu to wpadnę do Ciebie obejrzeć to cudo. Fotki oczywiście zgraj na RW.

Jakieś ustalenia na niedzielę? Bo sobota nie wchodzi
w rachubę w moim przypadku - za dużo się nagromadziło zaległości w pracy ...

... otrzymałem od Mareckiego dwie fajne płytki, będzie co oglądać, czytać i słuchać ...

Bywajcie - M.

Znacie na forum głównym wątek pt. ostatnie trafienia???
Serdecznie polecam. Śledzę go od jakiegoś czasu. Codziennie pojawiają się nowe wykopy - swoją drogą gdzie oni takie cuda wynajdują???? Jestem pod wrażeniem niektórych.
Z partyjnym pozdrowieniem
Luger.

Chwałą,

to wątek, który odwiedzam co czas jakichś. Targają chłopcy z ziemy ciekawe rzeczy, aż dech zapiera ... ale i sama przygoda w terenie jest warta poświęconego czasu ...

... właśnie pracuję z dużymi plikami graficznymi (ponad 800 Mb) w czasie zapisywania poleruję łuseczki ...

Luger: do Omena pojedziemy w piątek lub w sobotę (w piątek jest maleńczuk w Kreślarni - chciałbym iść) - będę dzwonił.

M.

Witam Panowie!

Widzę, że w Koszalinie jest ekipa ale może znajdzie się jeszcze miejsce dla jednego..
Jestem z Koszalina, mieszkam w Poznaniu ale często bywam na całe weekendy. Mam darmowy transport i trochę pomysłów gdzie kopać. Można czsem się dołączyć?

Pozdro

Gariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie