omen Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Witajcie !!!My jesteśmy zwarci i gotowi.Luger twoja propozycja jest b. dobra.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 Chwała,niestety jestem wyłączony z działań w dniu jutrzejszym. Musze jutro pilnie wyjechać do Łeby (sprawy rodzinne). To kolejny łikend bez emocji ... buuuuuuPozdrawiam czytających - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Znowu dezercja ....:)Do chętnych ,to jak tam gdzie ostatnio o 8?Znalazłem jedną owszą" miejscówkę to może będzie alternatywa...Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Witajcie !Agent W-1939 chyba się trochę zamotał - TRZECI RAZ !!!A poważnie mówiąc to żałuj bo mam niezłą niespodziankę !!!!!O 8.00 tam gdzie w zeszłym tygodniu??Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Ja jestem za. Wypatruję znaków ,że jeszcze ktoś....Ta niespodzianka to rozumiem zaocznie na mikołaja?pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Hmmmm... Ja tez się wyłamię. Dzwonił do mnei dziś mój magik od piszczałki. Tak ją usprawnił że przestałą działać, eliminując mnie tym samym czasowo z akcji. A szkoda. Wpadłem na pewien pomysł ale to tylko jedno niesprawdzone miejsce. Nie mogę się wciąż doprosić o zwrot moich notatek a moja pamięć jest zawodna. Pomyślę przez ten tydzień o kilku miejscach na następny wyjazd.Życzę wielu trafień i pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Witajcie !Luger , czy posiadanie klozetowca jest niezbędne?Nasze towarzystwo nie wystarczy ?Jak tak bardzo chcesz piszczeć" to pożyczę ci swój sprzęt.Oczekuję korygującego posta.Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Już się kajam: mea culpa! :)Nie dośc, że brak wykrywacza to do tego pogoda na wykopy już słaba. A towarzystwo wasze sobie cenię ale o tej porze roku bardziej na spotkania towarzyskie pasuje mi knajpiana atmosfera. Chętnie poczytam o waszych sukcesach (albo posłucham). Myślę że to juz pora zbierać miejsca na wiosenną ofensywę. Szczegóły omówimy.Wszystkich serdecznie pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 Chwała,ostatnio sporo jeździłem (hihi) trafiłem m.in. na cmentarz (w charakterze odwiedzajacego). Za płotem jest drugi, a raczej pierwszy jeśli chodzi o czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... oto co skrywają krzaki i coraz większe drzewa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... pozostałości po metalowych krzyżach - częsty widok na tego typu nekropoliach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... nastrojowo to wygląda, ale i strasznie zarazem - brak pamięci o ludziach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... wszystko coraz bardziej pogrąża się w niepamięci ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... we wsi stoi ruina pałacu, po wojnie wykorzystana na szkołę i przedszkole ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... pałac prawdopodobnie został zakupiony przez kogoś, lecz mieszkańcy wsi nie bardzo wiedza przez kogo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... pojadę tam jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... to już dzisiejszy ranek, w czasie gdy Wy piszczeliście nie wiem gdzie - ja dojeżdżałem do celu, musiałem jednak się zatrzymać, dziewiętnastowieczne zabudowania gospodarcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... a dalej pałac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... byłem tu dwa lata temu, nic się nie zmieniło, przepraszam, postawiono rusztowania i chyba szyby wstawiono ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... lewa strona kompleksu odbiega architektonicznie od reszty i jest w lepszym stanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... ostał się jeszcze herb ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... tak wygląda prawa strona folwarku, ruina po PGR ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... a to przykład minimalnego zainteresowania, minimalnego, bo cmentarz kilometr dalej wraz z pomnikiej jest zrujnowany jak w większości przypadków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... nazwiska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 ... niektóre z nich brzmią swojsko ... Kaszubi?To tyle. Każda podróż niesie ze soba coś nowego. A co u Was?Czekam na wieści ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.