Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

niestety jestem wyłączony z działań w dniu jutrzejszym. Musze jutro pilnie wyjechać do Łeby (sprawy rodzinne). To kolejny łikend bez emocji ... buuuuuu

Pozdrawiam czytających - M.
Napisano
Znowu dezercja ....:)
Do chętnych ,to jak tam gdzie ostatnio o 8?
Znalazłem jedną owszą" miejscówkę to może będzie alternatywa...
Pzdr der K.
Napisano
Witajcie !
Agent W-1939 chyba się trochę zamotał - TRZECI RAZ !!!
A poważnie mówiąc to żałuj bo mam niezłą niespodziankę !!!!!
O 8.00 tam gdzie w zeszłym tygodniu??
Pozdrawiam !
R
Napisano
Hmmmm... Ja tez się wyłamię. Dzwonił do mnei dziś mój magik od piszczałki. Tak ją usprawnił że przestałą działać, eliminując mnie tym samym czasowo z akcji. A szkoda. Wpadłem na pewien pomysł ale to tylko jedno niesprawdzone miejsce. Nie mogę się wciąż doprosić o zwrot moich notatek a moja pamięć jest zawodna. Pomyślę przez ten tydzień o kilku miejscach na następny wyjazd.
Życzę wielu trafień i pozdrawiam
Luger
Napisano
Witajcie !
Luger , czy posiadanie klozetowca jest niezbędne?
Nasze towarzystwo nie wystarczy ?
Jak tak bardzo chcesz piszczeć" to pożyczę ci swój sprzęt.
Oczekuję korygującego posta.
Pozdrawiam!
R
Napisano
Już się kajam: mea culpa! :)
Nie dośc, że brak wykrywacza to do tego pogoda na wykopy już słaba. A towarzystwo wasze sobie cenię ale o tej porze roku bardziej na spotkania towarzyskie pasuje mi knajpiana atmosfera. Chętnie poczytam o waszych sukcesach (albo posłucham). Myślę że to juz pora zbierać miejsca na wiosenną ofensywę. Szczegóły omówimy.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Luger
Napisano
Chwała,

ostatnio sporo jeździłem (hihi) trafiłem m.in. na cmentarz (w charakterze odwiedzajacego). Za płotem jest drugi, a raczej pierwszy jeśli chodzi o czas ...
Napisano

... to już dzisiejszy ranek, w czasie gdy Wy piszczeliście nie wiem gdzie - ja dojeżdżałem do celu, musiałem jednak się zatrzymać, dziewiętnastowieczne zabudowania gospodarcze ...

Napisano

... a to przykład minimalnego zainteresowania, minimalnego, bo cmentarz kilometr dalej wraz z pomnikiej jest zrujnowany jak w większości przypadków ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie