wojna1939 Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 Chwała,misie się pobudziły, ciejkawe jak z resztą. Pogoda rzeczywiście nie nastraja, ale ...W moim przypadku niedziela owszem aktualna. Może jakiś pałacyk, park, stara droga?Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Witajcie !Coś drgnęło ! Osobiście wolę sobotę , ale niedziela też może być. Co z koncepcją ogniska , jak się pogoda poprawi ?Czekam na wieści !Pozdrawiam !!R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2005 Chwała,koncepcja nie upadła, ale nie będziemy stali w strugach deszczu. Co innego śnieg i mróz ...Dla mnie niedziela z wielu względów jest najdogodniejszym terminem, chociaż jak zwykle dużo sie dzieje i być może będę musiał jechać do Łeby (wraca kuzyn z wojny), ale to jeszcze nie jest przesądzone, może dam mu się najpierw nacieszyć rodziną. Czy są jakieś konkretne propozycje na wypadzik? Ja myślałem o jednym pałacyku i parku przy nim. Nad jeziorkiem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 WitajcieU mnie też sporo się dzieje i z tego względu pozostaje mi tylko niedziela (z pewnym oporem rodziny).Ognisko ...jak najbardziej ,byle by nie padał deszcz (śnieg może być).Czy ten pałacyk to w P.?Pzdr derK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Witajcie !Jeżeli to jest to P. o ktorym myślę o przyjadę przez las.Jeżeli się mylę to dajcie kolego W. cynk - ile km ) nie wiem czym jechać ).Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2005 Chwała,najlepiej komarkiem", żeby popłochu we wsi nie robić hi hi, P. leży ok 8 km za K. w stronę S. Na PN od B. nad jeziorem. Do jeziorka jest kilkanaście metrów od obiektu. Sam obiekt nie ma walorów zabytkowych, ale park o pow. ponad 4 ha znajduje się w rejestrze konserwatorskim. Pałac powstał w II poł. XIX w. i z tego też okresu pochodzi park dworski, usytuawany częściowo na skarpie schodzącej do jeziora. Są jeszcze podobno pojedyncze starodrzewy. Co Wy na to? Warto sprawdzić park i okolice ... chyba?Czekam na odzew - Wasz KrótkiBywajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 WitamTo to P. o którym myślałem.Jak w większości tego typu obiektów był tam kiedyś kołchoz.A co za tym idzie totalnie splantowany i zmieniony teren ,czyny społeczne i te sprawy przez lata zrobiły swoje. Jednak sprawdzać zawsze warto ,co wiemy z autopsji..Tym bardziej że w średniowieczu przebiegał tamtędy szlak kupiecki ,to i pola mogą być ciekawe..Ja jestem za.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Jesli dam radę to się piszę ale sytuacja jest mocno skomplikowana i nie wiem co przyniesie kolejny dzień. Będę śledził posty od was. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 witajcie !Nie wiem czy przybędę. Jutro jadę kopić następnego GAZA. Jeżeli uda się nabyć , to niestety wypadam ( muszę ekspresowo dokonać destrukcji - mało miejsca ).Pozdawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 witajcie !Nabylem droga kupna DESTRUKTA i niestety zabraknie mi czasu na wyprwkę - muszę go ekspresowo rozebrać na czynniki pierwsze bo tarasuje wjazd.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2005 Chwała, jak niedzielny wypad?Mam ndzieję, że byliście.Czekam na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Wszyscy wyjechali , czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 Wszyscy wyjechali , czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 WitamByliśmy a jakże...w kilku miejscach.Wyniki jak zwykle zapełniona skrzynka i jakieś łuseczki.Przy okazji widzieliśmy kilka oobliwości.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Mała zagadka ,może ktoś wie gdzie byliśmy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 Chwała,nie znam tego miejsca ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Witajcie !Ja również , nie mam pojęcia gdzie to jest.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 hej !!! w nowym roku !!!nie myślcie sobie że was podglądam lub szpieguję ale polubiłem tu do was zaglądać i poczytać co poczynacie :)))mam prośbę by rozpocząć wątek Koszalin vol. lll bo ten się otwiera i otwiera :):):)pzdrmarecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.