wojna1939 Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Napisano 5 Styczeń 2005 Chwała,misie się pobudziły, ciejkawe jak z resztą. Pogoda rzeczywiście nie nastraja, ale ...W moim przypadku niedziela owszem aktualna. Może jakiś pałacyk, park, stara droga?Tymczasem - bywajcie - M.
omen Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Witajcie !Coś drgnęło ! Osobiście wolę sobotę , ale niedziela też może być. Co z koncepcją ogniska , jak się pogoda poprawi ?Czekam na wieści !Pozdrawiam !!R.
wojna1939 Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Chwała,koncepcja nie upadła, ale nie będziemy stali w strugach deszczu. Co innego śnieg i mróz ...Dla mnie niedziela z wielu względów jest najdogodniejszym terminem, chociaż jak zwykle dużo sie dzieje i być może będę musiał jechać do Łeby (wraca kuzyn z wojny), ale to jeszcze nie jest przesądzone, może dam mu się najpierw nacieszyć rodziną. Czy są jakieś konkretne propozycje na wypadzik? Ja myślałem o jednym pałacyku i parku przy nim. Nad jeziorkiem.Bywajcie - M.
der K. Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 WitajcieU mnie też sporo się dzieje i z tego względu pozostaje mi tylko niedziela (z pewnym oporem rodziny).Ognisko ...jak najbardziej ,byle by nie padał deszcz (śnieg może być).Czy ten pałacyk to w P.?Pzdr derK.
omen Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Witajcie !Jeżeli to jest to P. o ktorym myślę o przyjadę przez las.Jeżeli się mylę to dajcie kolego W. cynk - ile km ) nie wiem czym jechać ).Pozdrawiam !
wojna1939 Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Chwała,najlepiej komarkiem", żeby popłochu we wsi nie robić hi hi, P. leży ok 8 km za K. w stronę S. Na PN od B. nad jeziorem. Do jeziorka jest kilkanaście metrów od obiektu. Sam obiekt nie ma walorów zabytkowych, ale park o pow. ponad 4 ha znajduje się w rejestrze konserwatorskim. Pałac powstał w II poł. XIX w. i z tego też okresu pochodzi park dworski, usytuawany częściowo na skarpie schodzącej do jeziora. Są jeszcze podobno pojedyncze starodrzewy. Co Wy na to? Warto sprawdzić park i okolice ... chyba?Czekam na odzew - Wasz KrótkiBywajcie.
der K. Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 WitamTo to P. o którym myślałem.Jak w większości tego typu obiektów był tam kiedyś kołchoz.A co za tym idzie totalnie splantowany i zmieniony teren ,czyny społeczne i te sprawy przez lata zrobiły swoje. Jednak sprawdzać zawsze warto ,co wiemy z autopsji..Tym bardziej że w średniowieczu przebiegał tamtędy szlak kupiecki ,to i pola mogą być ciekawe..Ja jestem za.Pzdr der K.
luger Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Jesli dam radę to się piszę ale sytuacja jest mocno skomplikowana i nie wiem co przyniesie kolejny dzień. Będę śledził posty od was. Pozdrawiam L.
omen Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 witajcie !Nie wiem czy przybędę. Jutro jadę kopić następnego GAZA. Jeżeli uda się nabyć , to niestety wypadam ( muszę ekspresowo dokonać destrukcji - mało miejsca ).Pozdawiam!R
omen Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 witajcie !Nabylem droga kupna DESTRUKTA i niestety zabraknie mi czasu na wyprwkę - muszę go ekspresowo rozebrać na czynniki pierwsze bo tarasuje wjazd.Pozdrawiam !R
wojna1939 Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 Chwała, jak niedzielny wypad?Mam ndzieję, że byliście.Czekam na sygnały - M.
der K. Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 WitamByliśmy a jakże...w kilku miejscach.Wyniki jak zwykle zapełniona skrzynka i jakieś łuseczki.Przy okazji widzieliśmy kilka oobliwości.Pzdr der K.
der K. Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Mała zagadka ,może ktoś wie gdzie byliśmy? :)
wojna1939 Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 Chwała,nie znam tego miejsca ... M.
omen Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Witajcie !Ja również , nie mam pojęcia gdzie to jest.R
marecki. Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 hej !!! w nowym roku !!!nie myślcie sobie że was podglądam lub szpieguję ale polubiłem tu do was zaglądać i poczytać co poczynacie :)))mam prośbę by rozpocząć wątek Koszalin vol. lll bo ten się otwiera i otwiera :):):)pzdrmarecki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.