megakura Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 dzieki wielkie , w niedziele jade zwiedzac, ponoc bedzie snieg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Jakieś zacięcie , czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2004 Chwała,zablokowałeś dostęp do informacji (vide: książka), a ja opieram się na dużo wcześniej zdobytych info. Jest jeszcze kilkanaście pozycji, ale nie wszystko na raz. Podaj mi tytuł - postaram się poszukać jeszcze jednego egz.Nastaw się jutro na odwiedziny. Jedziemy bezpośrednio do Ciebie (czy tego chcesz czy nie hi hi)Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Witajcie !Wyśpię się , czy nie będzie mi dane ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Właśnie dostałęm ssmana z wieścią że Omen nie pośpi;)Omen pobudka na 8;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2004 Chwała,ustalone: 8.00 u Omena z badylkami na kiełbaski, ułożonym repertuarem (jakieś pieśni, wiersze itp.) i czym tam jeszcze ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Witajcie !Joko miastowi ( oderwani od natury ) chcecie rozpalać ognisko , czy mam się tym zająć sam ( wcześniej ).Pozdrawiam !wieśniak R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 Chwała,Luger: posiadasz zapomnianego żołnierza" - poszukuję. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 To może i ja stanę w kolejce :)jeśli można....Do omena :Czy te amki.."które posiadasz są możliwe do przeglądnięcia?Mam kilka knig na ewentualną wymianę"Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 Chwała,do zamków" nijak dostać się nie można - zostały na wieki zaanektowane przez Omena hihi. Sam bym z chęcią przeglądnął. Tym bardziej, że czas świąt - będzie sposobność by w spokoju oddać się lekturze. Czekam więc na sygnały jakoweś - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 Chwała,oto co wczoraj dostałem od przyjaciół Indian (zaległy" prezent urodzinowy) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 ... rewers ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 ... i niespodzianka - fajki których nie widziałem od dawna, nie myślałem, że jeszcze takie produkują.Bywajcie - M.P.S. Czekam na wieści o książkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 WitamFajna klamerka ,nawet wiem gdzie kupili hihiTych fajek nie znam ,jednak z amtych" fajek najbardziej znane są Kosmos'y.Co do omena to chyba uzurpuje...:)Pozdrawiamder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Wojna , ksiażkę posiadam. Chcesz to dzwoń i bierz.A ta wschodnia hydra z klamry całkiem ładna.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 Chwała,co do aneksji czy uzurpowania - rzeczywiście ten drugi zwrot ściślej określa to co nikczemny Omen wyprawia z książką. Luger: odezwę się w sprawie knigi dzisiaj - po pracy.Fajki ochydne - dobra kuracja odwykowa hi hi.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Witajcie !Książkę przecztałem i jest do zagarnięcia ( kto pierwszy ten ... ). Właściciel pozwolił mi trochę ją jeszcze potrzymać.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Będziesz dzisiaj ok 16 w chacie?Jak tak to ja chętnie pierwszy ją zgarnę...pzdr K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Widze ze na naszym forum jest niezla batalia o ksiazki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Powinienem być ( mogę się spóźnić parę minut ).R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wesołych Świąt Komraten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wesołych Leonie! Zdrowych i pogodnych świąt wszystkim kolegom życzy Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 witajcie !Oczywiście dołączamy się do życzeń. Pozdrowienia !WieśniakiPs. Ustaliliśmy dzisiaj z M. , że w najbliższy wolny łikend po nowym roku odbędzie się kolejne zimowe ognisko ( w tej samej wiosce ), ale menu ... będzie troch rozszeżone .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 witajcie !Panowie dlaczego się nie odzywacie - JEST WIGILIA , dzisiaj nawet ... mają głos.Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT !!R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 witajcie !!!ja też wam zyczę wesołych świąt i dobrego obfitującego w przygody nowego roku !!!!!!p.s.megakura - po wizycie na bzurze bardzo mi się podoba co robicie :)) zbieram nawet na mundur , być może bedzie nam dane się kiedyś poznać pozdrawiam wszystkich marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.