Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

zablokowałeś dostęp do informacji (vide: książka), a ja opieram się na dużo wcześniej zdobytych info. Jest jeszcze kilkanaście pozycji, ale nie wszystko na raz. Podaj mi tytuł - postaram się poszukać jeszcze jednego egz.

Nastaw się jutro na odwiedziny. Jedziemy bezpośrednio do Ciebie (czy tego chcesz czy nie hi hi)

Bywaj - M.
Napisano
Witajcie !
Joko miastowi ( oderwani od natury ) chcecie rozpalać ognisko , czy mam się tym zająć sam ( wcześniej ).
Pozdrawiam !
wieśniak R.
Napisano
To może i ja stanę w kolejce :)
jeśli można....
Do omena :Czy te amki.."które posiadasz są możliwe do przeglądnięcia?
Mam kilka knig na ewentualną wymianę"
Pzdr der K.
Napisano
Chwała,

do zamków" nijak dostać się nie można - zostały na wieki zaanektowane przez Omena hihi. Sam bym z chęcią przeglądnął. Tym bardziej, że czas świąt - będzie sposobność by w spokoju oddać się lekturze. Czekam więc na sygnały jakoweś - M.
Napisano

... i niespodzianka - fajki których nie widziałem od dawna, nie myślałem, że jeszcze takie produkują.

Bywajcie - M.

P.S. Czekam na wieści o książkach.

Napisano
Witam
Fajna klamerka ,nawet wiem gdzie kupili hihi
Tych fajek nie znam ,jednak z amtych" fajek najbardziej znane są Kosmos'y.
Co do omena to chyba uzurpuje...:)
Pozdrawiam
der K.
Napisano
Chwała,

co do aneksji czy uzurpowania - rzeczywiście ten drugi zwrot ściślej określa to co nikczemny Omen wyprawia z książką.

Luger: odezwę się w sprawie knigi dzisiaj - po pracy.

Fajki ochydne - dobra kuracja odwykowa hi hi.

M.
Napisano
Witajcie !
Książkę przecztałem i jest do zagarnięcia ( kto pierwszy ten ... ). Właściciel pozwolił mi trochę ją jeszcze potrzymać.
Pozdrawiam !
R
Napisano
witajcie !
Oczywiście dołączamy się do życzeń.
Pozdrowienia !
Wieśniaki
Ps.
Ustaliliśmy dzisiaj z M. , że w najbliższy wolny łikend po nowym roku odbędzie się kolejne zimowe ognisko ( w tej samej wiosce ), ale menu ... będzie troch rozszeżone ....
Napisano
witajcie !
Panowie dlaczego się nie odzywacie - JEST WIGILIA , dzisiaj nawet ... mają głos.
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT !!
R.
Napisano

witajcie !!!

ja też wam zyczę wesołych świąt i dobrego obfitującego w przygody nowego roku !!!!!!

p.s.

megakura - po wizycie na bzurze bardzo mi się podoba co robicie :)) zbieram nawet na mundur , być może bedzie nam dane się kiedyś poznać

pozdrawiam wszystkich

marecki WGS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie