Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chwała,

zablokowałeś dostęp do informacji (vide: książka), a ja opieram się na dużo wcześniej zdobytych info. Jest jeszcze kilkanaście pozycji, ale nie wszystko na raz. Podaj mi tytuł - postaram się poszukać jeszcze jednego egz.

Nastaw się jutro na odwiedziny. Jedziemy bezpośrednio do Ciebie (czy tego chcesz czy nie hi hi)

Bywaj - M.

Chwała,

do zamków" nijak dostać się nie można - zostały na wieki zaanektowane przez Omena hihi. Sam bym z chęcią przeglądnął. Tym bardziej, że czas świąt - będzie sposobność by w spokoju oddać się lekturze. Czekam więc na sygnały jakoweś - M.

witajcie !
Oczywiście dołączamy się do życzeń.
Pozdrowienia !
Wieśniaki
Ps.
Ustaliliśmy dzisiaj z M. , że w najbliższy wolny łikend po nowym roku odbędzie się kolejne zimowe ognisko ( w tej samej wiosce ), ale menu ... będzie troch rozszeżone ....

witajcie !!!

ja też wam zyczę wesołych świąt i dobrego obfitującego w przygody nowego roku !!!!!!

p.s.

megakura - po wizycie na bzurze bardzo mi się podoba co robicie :)) zbieram nawet na mundur , być może bedzie nam dane się kiedyś poznać

pozdrawiam wszystkich

marecki WGS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie