Boruta Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Cześć, kolory wstążki jak na skanie, a sama blacha jest odlewem, chromowanym i chyba złoconym. A może to nie jest komplet? Może dół jesgt od breloczka?Napisy:CAMPCEDARCANDLEHOLDERPozdrawiam
danieloff Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Hmm...candle holder" to świecznik. Poza tym nic nie przychodzi mi do głowy - moze to jakieś odznaczenie skautowe z jakiegoś Obozu Cedar (Camp Cedar)???
Boruta Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Wstażka jakby sztuczna, mocno zbrudzona, liche wykonanie całości. Na pierwszym zdjęciu wystaje tekturka z boku spod wstażki. Inskrypcja ciut dziwna, nie wiem jak te słowa sklecić w całość.Dzięki i pozdrawiam
Boruta Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 A CEDAR to jest cedr. Czyli odznaka świecznika cedrowego obozu???pozdrawiam
danieloff Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Jak ja jeździłem na harcerskie obozy, to na każdy wieczór wyznaczany był strażnik ognia", który pilnował ogniska itp. - moze to honorowa odznaczka jego amerykańskiego odpowiednika? A może to odznaka z obozu sportowego, takiego niby-olimpijskiego? Ale to już tylko fantazjowanie...
Boruta Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Cześć, kolory wstążki jak na skanie, a sama blacha jest odlewem, chromowanym i chyba złoconym. A może to nie jest komplet? Może dół jesgt od breloczka?Napisy:CAMPCEDARCANDLEHOLDERPozdrawiam
feeder Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Ciekawe z którego obozu skautów jest ten medal?http://www.campcedar.com/
Boruta Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Ciekawy link, może do nich napiszę.pozdrawiam
Pytanie
Boruta
Cześć, kolory wstążki jak na skanie, a sama blacha jest odlewem, chromowanym i chyba złoconym. A może to nie jest komplet? Może dół jesgt od breloczka?
Napisy:
CAMP
CEDAR
CANDLE
HOLDER
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.