Skocz do zawartości
  • 0

Co to za medal?

Boruta

Pytanie

Napisano

Cześć, kolory wstążki jak na skanie, a sama blacha jest odlewem, chromowanym i chyba złoconym. A może to nie jest komplet? Może dół jesgt od breloczka?
Napisy:
CAMP
CEDAR
CANDLE
HOLDER
Pozdrawiam

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hmm...candle holder" to świecznik. Poza tym nic nie przychodzi mi do głowy - moze to jakieś odznaczenie skautowe z jakiegoś Obozu Cedar (Camp Cedar)???
Napisano
Wstażka jakby sztuczna, mocno zbrudzona, liche wykonanie całości. Na pierwszym zdjęciu wystaje tekturka z boku spod wstażki. Inskrypcja ciut dziwna, nie wiem jak te słowa sklecić w całość.
Dzięki i pozdrawiam
Napisano
Jak ja jeździłem na harcerskie obozy, to na każdy wieczór wyznaczany był strażnik ognia", który pilnował ogniska itp. - moze to honorowa odznaczka jego amerykańskiego odpowiednika? A może to odznaka z obozu sportowego, takiego niby-olimpijskiego? Ale to już tylko fantazjowanie...
Napisano

Cześć, kolory wstążki jak na skanie, a sama blacha jest odlewem, chromowanym i chyba złoconym. A może to nie jest komplet? Może dół jesgt od breloczka?
Napisy:
CAMP
CEDAR
CANDLE
HOLDER
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie