arekp71 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 i oto ta gąsienica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Wczoraj wykopaliśmy kilka pancernych części m.in. taką gumową nakładkę na gąsienicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekp71 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 bjar, tam gdzie łazimy to części jest dużo tylko fatalne stany więc leżą sobie koło drogi :-))pozdrawiamArek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Wons... brak mi slow, po prostu mnie rozjebales tymi fantami... Tylko pozazdroscic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bochen Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 nie no kurde ja padne zara. czytając to forum az szaleje z zazdrośi bo czekam na jakies informacje od AMW o wykrywaczach z demobilu . arghhh! gratuluje znaleźisk panowie (i panie jezeli takowe w towarzystwie sie pojawiły :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.