Skocz do zawartości

Ubyła jedna grupa..

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś wieczorem Fall zdal mi dowodzenie 1. FJR i zrezygnował w działalności w grupie. Po analizie sytuacji postanowiłem rozwiązać grupę. Czy na pogorzeliskach jedynej w Polsce grupy rekonstrukcyjnej Spadochroniarzy Luftwaffe coś sie narodzi przy uwzględnieniu obecnej kadry czas pokaże. Chciałbym podziękować wszystkim którzy nas wsparli za ciepłe słowa, wszystkim z którymi sie bawiliśmy za wspaniałą zabawę. Towarzycze broni z Dobieszowic... za rok juz nas tam nie będzie. Jednoczesnie chciałbym przeprosić wszystkich z którymi mieliśmy wspólne projekty. Nie chcielismy zeby tak wyszło i niechcielismy wam pokrzyżować planów.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich
Obergefr. Thomas Wolf
ex. GRH ielone diabły"
1. FJR

Szkoda,byliscie ladnie prezentujaco sie i dynamicznie rozwijajaca sie GRH...Nasuwa mnie sie szereg pytan z cyklu kto?kiedy?dlaczego?" ale po co...grupy nic juz nie wroci...

Zegnajcie koledzy-przeciwnicy po spadochronowym fachu!!!

Michal Rozynski Mike"
GRH 1.SBS" przy ZPS
GRH VII POW"

Dokładnie... dlaczego rozwiązywac grupę?? Ten co odszedł zmuszał kogoś do tej zabawy?? Dalej się zbierajcie, jak ex FJ zarejestrował nazwę to się przechrzcijcie i już, chyba że wszyscy zrzucają mundur... przecież grupy rekonstrukcji to tylko grupki ludzi którzy robią to co chcą, a nie instytucja..

• 1 month later...
Uprzejmie informuje wszystkich ze GHR ielone Diably" po pewnych przejsciach i czystkach" powstalo z martwych!
Za niedlugo podam linka do nowej strony!
Sklad sie troszeczke zmienil, ale idziemy mocniejsi do boju!
Co nas nie zabilo - moglo nas tylko umocnic!"
poz wszystkich Reenactorow, przyjaciol, przeciwnikow i sympatykow!
GLÜCK AB!
Fall

Panzer pomogl w stworzeniu grupy FJ, po pewnym czasie zalozyl swoja grupe HG, a po moim oswiadczeniu ze rezygnuje z dowodzenia grupy i prosbie o wykasowania mnie z listy czlonkow (mialem prywatne powody i problemy) - oglosil rozpad grupy (stalo sie to w zaledwie kilkadziesiat minut po mojej prosbie!!!!). Zajal sie calkowicie tworzeniem swojej grupy HG.
W zwiazku z zaistniala sytuacja zostalem zmuszony cos zrobic" i nawiazalem kontakt z ylymi" FJ, czego efektem bylo jednoznaczne - robimy dalej tylko jeszcze lepiej!!!! To mnie umotywowalo do odtworzenia grupy (ktora ja podobno rozwiazalem cudzymi rekami!!!!) Na szczescie chlaopaki chca i potrafia sie bawic! A pozatym mamy nastepnych chetnach na FJ - wiec trzeba cos robic zeby nie poszli do konkurencji!
Dowodztwo" na razie przejalem ja - ale to kwestja umowna i chce przeprowadzc glosowanie na ten temat! Grupa bedzie kierowal ten, ktorego sami sobie chlopaki wybiora!
poz i dzieki za dobre slowa Fall

• 2 weeks later...
Czolem chlopaki!
Podaje tymczasowy adres nowej stronki www.fjr1.webpark.pl
narazie to skromne proby, sztab Nachrichtenkompanie" nad nia ciagle pracuje!
Acha!
Szukamy dalej chetnych do rekonstrukcji FJ!
Posiadamy Panzerschrecka, Panzerfaust i troszke innej broni!
Chcemy za niedlugo stworzyc grupke Panzerjäger!
Obecnie mamy 1 Scharfschütze, pracujemy nad MG Trupp i saperami sturmowymi!
Istnieje mozliwisc zalatwienia Helmow FJ, Fliegerbluzy, Fallschirmjägerhose (spodnie spadochronowe) i innych fantow potrzebnych do rekonstrukcji!!
Szukamy ludzi z wyrwa i zapalem!
Zapraszam!
Dla Fanatykow, ludzi pomylonych i skrzywionych politycznie - sorry ale zamkniete!
Kontakt ze mna Falljagrgeg1@aol.com
poz Fall

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie