Panzergrenadier Napisano 17 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2004 Dziś wieczorem Fall zdal mi dowodzenie 1. FJR i zrezygnował w działalności w grupie. Po analizie sytuacji postanowiłem rozwiązać grupę. Czy na pogorzeliskach jedynej w Polsce grupy rekonstrukcyjnej Spadochroniarzy Luftwaffe coś sie narodzi przy uwzględnieniu obecnej kadry czas pokaże. Chciałbym podziękować wszystkim którzy nas wsparli za ciepłe słowa, wszystkim z którymi sie bawiliśmy za wspaniałą zabawę. Towarzycze broni z Dobieszowic... za rok juz nas tam nie będzie. Jednoczesnie chciałbym przeprosić wszystkich z którymi mieliśmy wspólne projekty. Nie chcielismy zeby tak wyszło i niechcielismy wam pokrzyżować planów.Serdecznie pozdrawiam wszystkichObergefr. Thomas Wolfex. GRH ielone diabły"1. FJR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 REST IN PEACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 wolf o co do cholery chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 taka grupa jak wasza to nie możliwo przykro mi bardzo bo myslałem ze kiedys sie uda cos razem zkombinowac buuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 cos chlopaki lipe odstawiacieznaczy ci co byli w fall1 przechodza do HG?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 18 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2004 To znaczy że nie ma już ielonych Diabłów". Wstępnie cześć stanu osobowego zasili HG ale co tak naprawde będzie to czas pokaze. Mi też jest z tego powodu niesamowicie przykro ale nie było innego wyjścia po odejściu Fala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Szkoda,byliscie ladnie prezentujaco sie i dynamicznie rozwijajaca sie GRH...Nasuwa mnie sie szereg pytan z cyklu kto?kiedy?dlaczego?" ale po co...grupy nic juz nie wroci...Zegnajcie koledzy-przeciwnicy po spadochronowym fachu!!!Michal Rozynski Mike"GRH 1.SBS" przy ZPSGRH VII POW" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Nie bardzo rozumiem dlaczego odejście jednej osoby spowodowało taki skutek, czy nie warto było się zeorganizować ? po odejściu jednej osoby wszystcy inni też zrezygowali ?PozdrRomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Dokładnie... dlaczego rozwiązywac grupę?? Ten co odszedł zmuszał kogoś do tej zabawy?? Dalej się zbierajcie, jak ex FJ zarejestrował nazwę to się przechrzcijcie i już, chyba że wszyscy zrzucają mundur... przecież grupy rekonstrukcji to tylko grupki ludzi którzy robią to co chcą, a nie instytucja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 18 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2004 Nie będę wykładał dlaczego. Poprostu tak bylo trzeba... Mam tylko nadzieje ze reenactorzy którzy wspólpracowali z grupą bedą też chcieli współpracować z jej bylymi członkami bo inaczej grozi nam izolacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Ahh... ! Ten dramtyzm ... ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2004 bardzo śmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 Uprzejmie informuje wszystkich ze GHR ielone Diably" po pewnych przejsciach i czystkach" powstalo z martwych!Za niedlugo podam linka do nowej strony!Sklad sie troszeczke zmienil, ale idziemy mocniejsi do boju!Co nas nie zabilo - moglo nas tylko umocnic!"poz wszystkich Reenactorow, przyjaciol, przeciwnikow i sympatykow!GLÜCK AB!Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 Jezu - GRH nie GHR.......te drinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 Fallshirm - reaktywacja :)No.. cieszymy się waszym szczęściem razem z Wami. Dobrze bedzie znowu ujrzeć spadochroniarzy jadących na Rosi :D Piękny widok :)Pzdr. i życzę samych sukcesów klOki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 Jakem wielebny - powiem tylkoalleluja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 BA! Alleluja i do przodu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Koko-jumbo i do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 I tak trzymać panowie!Mam tylko nadzieję Fall, że dowodzisz nimi ty, a nie pewne Panzer-dziecko o przerośniętych ambicjach......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Panzer pomogl w stworzeniu grupy FJ, po pewnym czasie zalozyl swoja grupe HG, a po moim oswiadczeniu ze rezygnuje z dowodzenia grupy i prosbie o wykasowania mnie z listy czlonkow (mialem prywatne powody i problemy) - oglosil rozpad grupy (stalo sie to w zaledwie kilkadziesiat minut po mojej prosbie!!!!). Zajal sie calkowicie tworzeniem swojej grupy HG. W zwiazku z zaistniala sytuacja zostalem zmuszony cos zrobic" i nawiazalem kontakt z ylymi" FJ, czego efektem bylo jednoznaczne - robimy dalej tylko jeszcze lepiej!!!! To mnie umotywowalo do odtworzenia grupy (ktora ja podobno rozwiazalem cudzymi rekami!!!!) Na szczescie chlaopaki chca i potrafia sie bawic! A pozatym mamy nastepnych chetnach na FJ - wiec trzeba cos robic zeby nie poszli do konkurencji! Dowodztwo" na razie przejalem ja - ale to kwestja umowna i chce przeprowadzc glosowanie na ten temat! Grupa bedzie kierowal ten, ktorego sami sobie chlopaki wybiora!poz i dzieki za dobre slowa Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Czolem chlopaki!Podaje tymczasowy adres nowej stronki www.fjr1.webpark.pl narazie to skromne proby, sztab Nachrichtenkompanie" nad nia ciagle pracuje!Acha!Szukamy dalej chetnych do rekonstrukcji FJ!Posiadamy Panzerschrecka, Panzerfaust i troszke innej broni!Chcemy za niedlugo stworzyc grupke Panzerjäger!Obecnie mamy 1 Scharfschütze, pracujemy nad MG Trupp i saperami sturmowymi!Istnieje mozliwisc zalatwienia Helmow FJ, Fliegerbluzy, Fallschirmjägerhose (spodnie spadochronowe) i innych fantow potrzebnych do rekonstrukcji!!Szukamy ludzi z wyrwa i zapalem!Zapraszam!Dla Fanatykow, ludzi pomylonych i skrzywionych politycznie - sorry ale zamkniete!Kontakt ze mna Falljagrgeg1@aol.compoz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Jeszcze raz poprawny adres:Falljagreg1@aol.compoz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Miło patrzeć. Ogólnie dobrze wpominam kontakty z wami i ciesze się, że wracacie go gry. Choć na wrześniu się chyba nie spotkamy :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 Piotrek, a dlaczego nie. Tłukliśmy" sie w Dobieszowicach możemy i w Wyrach:))PZDR Funky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecenas Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 Oj Funky, aleś mi przed orkiestrę wyjechał... Chciałem o Wyrach napisać jak będziemy znać jakieś szczegóły i od razu zaprosić kolegów na tą imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.