Skocz do zawartości

NOWY SPRZĘT

kudlaty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Mam zamiar wymienić swój stary wykrywacz (cyklop) na coś nowego próg cenowy to około 2,5 tyś zł a cel poszukiwań to głównie odznaczenia, nieśmiertelniki monetki itp... lecz praca generalnie w zaśmieconym terenie. Prosze o opinie i podpowiedzi poparte swoim doświadczeniem.
Pozdrawiam Mateusz
Napisano
na tej stronce juz sie rozglądałem, chodzi mi o wasze doświadczenia i propozycje, dzisiaj słyszałem że BH nadaje sie raczej tylko na monetki a ja chce czegoś więcej :-)
Napisano
Poszukaj na forum. chyba opinie o wszystkich wykrywakach już były przedtsawiane. Trochę wysiłku włożyć trzeba nno i gdzie żyłka poszukiwacza??????????
Napisano
Z czystym sumieniem polecam Ci Tesoro! do 2000,- to Chyba będziesz miał model Eldorado ! Zastanawiałem się kiedyś dlaczego na tym forum i nie tylko na tym , jest podejrzanie chwalony i polecany ??? , ale teraz wiem za co i dla czego !
Precyzyjnie namierza , uczciwy zasięg ,łatwa interpretacja sygnału , lekki , bateria tylko 1szt. 9V trzyma kilkanaście godzin . Same zalety jak dla mnie.
Do drobiazgów typu odznaki , guziki i inne kolorowe wydaje sie być idealny . Najważniejsze to również to , że nie jest jakiś kapryśny i nie robi niemiłych niespodzianek.
Może nie mam długiego stażu w pikaniu , ale parę wykrywaczy miałem w rękach , dużo czytałem i kilka wykrywek widziałem w akcji.
Na koniec powiem tak - jak cenisz swój czas , chcesz coś znaleźć , a nie tylko szukać to ...nie będziesz żałował .
... wspomnisz moje słowa !
Pozdrawiam Maciej G.
Napisano
Popieram w stu procentach to, co napisał Maciej G.
Jestem posiadaczem Tesoro Eldorado i wcale nie jest to mój pierwszy wykrywacz.

Maciek, jaki masz model???

Pozdrawiam,
RG42
Napisano
Kudłaty - jeśli celujesz w blaszkach ,guzikach i odznakach to polecam Bounty Huntera Lone Star. Naprawdę dobry sprzęt w zaśmieconym terenie ,przyzwoite zasięgi - bardzo dobrze się spisuje.

pzdr

bjar_1
Napisano
jak bjar napisał wyżej polecam BH, sporo używałem i na drobnicę i kolor jest bardzo dobry a i cena przyzwoita, jak masz jakieś konkretne pytania co do tego sprzętu to napisz na priva z tym że odpiszę dopiero za jakiś tydzien bo muszę chwilowo zniknąć:)
pozdr
Szefo
Napisano
RG .
Chodzę z micro maxem i gdybym miał w przyszłości wybrać jakiś inny wykrywacz , mój wybór był by w obrębie firmy Tesoro - pewnie jakiś wyższy model.
Odnośnie skuteczności w/w u maxa to powiem tak , chodzę ostatnio po splądrowanym" terenie przez gościa z Explorerem ( w sumie mały obszar ) i nie mam kompleksów , a i nie jedno by go ździwiło - co przeoczył .
Po drugie to nawet mu nie zazdroszczę , no bo czego - głębszych dołków ;) ?!
Pozdrawiam Maciej G.
  • 1 year later...
Napisano
Jestem początkujacym poszukiwaczem i chciałbym kupic sobie jakiś dobry i niedrogi sprzet.ktos mi polecił sprzet bounty hunter sharp shooter2.może ktoś mógł by mi coś polecic!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie