bartekl23 Posted August 2, 2004 Author Posted August 2, 2004 Witam!Kupiłem niedawno ładne zdjęcie jakiegoś oficera. Wydaje mi się, że jest to generał (sznury podwójne), ale nie jestem pewien. Czy ktoś może potwierdzić moje stanowisko? Jeżeli tak, to jak on się nazywa? Może ktoś się spotkał z podobną postacią?Bartekl23
bartekl23 Posted August 2, 2004 Author Posted August 2, 2004 Witam!Kupiłem niedawno ładne zdjęcie jakiegoś oficera. Wydaje mi się, że jest to generał (sznury podwójne), ale nie jestem pewien. Czy ktoś może potwierdzić moje stanowisko? Jeżeli tak, to jak on się nazywa? Może ktoś się spotkał z podobną postacią?Bartekl23
SLAW 100 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Oj, coś mi sie wydaje ze to pułkownik , zobacz rogatywkę brak charakterystycznego wężyka.poz Slaw 100
Berlin Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 ten od SLAWA 100 to gen. Kazimierz Sosnkowski a ten wyżej??
jacenty2004 Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Na tle tych harcerzy wygląda tak dziarsko,że na pewno został później generałem :)
Question
bartekl23
Witam!
Kupiłem niedawno ładne zdjęcie jakiegoś oficera. Wydaje mi się, że jest to generał (sznury podwójne), ale nie jestem pewien. Czy ktoś może potwierdzić moje stanowisko? Jeżeli tak, to jak on się nazywa? Może ktoś się spotkał z podobną postacią?
Bartekl23
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.