bartekl23 Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Napisano 2 Sierpień 2004 Witam!Kupiłem niedawno ładne zdjęcie jakiegoś oficera. Wydaje mi się, że jest to generał (sznury podwójne), ale nie jestem pewien. Czy ktoś może potwierdzić moje stanowisko? Jeżeli tak, to jak on się nazywa? Może ktoś się spotkał z podobną postacią?Bartekl23
bartekl23 Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Napisano 2 Sierpień 2004 Witam!Kupiłem niedawno ładne zdjęcie jakiegoś oficera. Wydaje mi się, że jest to generał (sznury podwójne), ale nie jestem pewien. Czy ktoś może potwierdzić moje stanowisko? Jeżeli tak, to jak on się nazywa? Może ktoś się spotkał z podobną postacią?Bartekl23
SLAW 100 Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 Oj, coś mi sie wydaje ze to pułkownik , zobacz rogatywkę brak charakterystycznego wężyka.poz Slaw 100
Berlin Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 ten od SLAWA 100 to gen. Kazimierz Sosnkowski a ten wyżej??
jacenty2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Na tle tych harcerzy wygląda tak dziarsko,że na pewno został później generałem :)
Pytanie
bartekl23
Witam!
Kupiłem niedawno ładne zdjęcie jakiegoś oficera. Wydaje mi się, że jest to generał (sznury podwójne), ale nie jestem pewien. Czy ktoś może potwierdzić moje stanowisko? Jeżeli tak, to jak on się nazywa? Może ktoś się spotkał z podobną postacią?
Bartekl23
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.