Skocz do zawartości

co sądzicie o mundurze pancernym z mundury-historyczne?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A ja się czym innym dzisiaj zadziwiłem, wchodze na forum Grupy rekonstrukcyjne, a tu całym paskiem - od góry do dołu - Posty Panzergrenadiera. A się zszokowałem, chyba powaliłeś wszystkich postami, znalazł się jakiś temat, na który nie odpowiedziałeś :P??

(nie ma tu żadnej ironii, po prostu fajnie to wyglądało) :D

Pzdr.
Napisano
a co sądzicie o mundurze wehrmachtu?A tak na boku to ten gościu co prezentuje mundur wehrmachtu najbardziej przypomna mi dobrego wojaka Szwejka:)

pzdr

Sanshin
Napisano
Znam tych ludzi firma jest z Poznania no i istnieje od może roku !
Powiem wam jedno nikt tam nie zna sie na szyciu mundurów
Właściciel daje materiał i książke ze zdjęciami krawcowej a on jedzie jak chce ( na skróty):0)
Najlepiej jest na giełdach jak szefa nie ma ceny są kosmiczne jak wraca normalnieją :)
Mundury lipne jak reszta ,odlewy karabinów trzeba potraktować gumowką aby nabrały normalnego wyglądu:)
Kupa śmiech:)
Napisano
no tak np. chciałem kupić na Glinniku Celtę szwajcarską, bo sie napaliłem, jednak panowie sprzedawcy szybko ostudzili mój zapał krzycząc bodajże 200-250 zł. Podziękowałem.
  • 1 month later...
Napisano
a co sądzicie o parce waffen ss, jaka pojawiła się na allegro. podobno mają ich 1000 szt. Może ktoś z szanownego koleżeństa miał możliwośćwidzieć je a żywo". pozdrawiam
Napisano
dzięki Marek za ostrzeżenie", bo na fotach wyglądają ładnie a i cena do zaakceptowania, ale jak na razie mam w czym chodzić na grzyby ;-) pozdrawiam
Napisano
Nie wiem jak ubrania. Ale tak jak pisałem wcześniej miałem z ta firma przejście". Na szczęście sprawa okazała się pomyłką, tylko ze względu na urlop właściciela odkręcenie sprawy trwało 1,5 miesiąca. Koniec końców otrzmałem odlew" mausera. Jak on wygląda można sobie zobaczyć na allegro. Wymagał sporo pracy pilnikiem ale da się z niego coś zrobić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie