bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Właśnie tak sobie myślę Fiku...po co Ci czapeczka podobna do SS :)
fiku Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 tyle że na mnie za mała a na córki w złym guście
Panzergrenadier Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Aj przesadzasz :) Ten kamuflaż opracował rektor Berlińskeij Akademii Sztuk pięknych wiec nie może byc w złym guście :P
kloki Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 A ja się czym innym dzisiaj zadziwiłem, wchodze na forum Grupy rekonstrukcyjne, a tu całym paskiem - od góry do dołu - Posty Panzergrenadiera. A się zszokowałem, chyba powaliłeś wszystkich postami, znalazł się jakiś temat, na który nie odpowiedziałeś :P?? (nie ma tu żadnej ironii, po prostu fajnie to wyglądało) :DPzdr.
Panzergrenadier Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 sraram sie zapełnić pasek ale czasem jakis temat o PW albo Normandii dla aliantów ktoś złośliwie wstawi i nie mam co dopisać :P
Panzergrenadier Napisano 29 Lipiec 2004 Napisano 29 Lipiec 2004 widzisz przez ciebie znów się muszę tu dopisać :P
sanshin Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Napisano 4 Sierpień 2004 a co sądzicie o mundurze wehrmachtu?A tak na boku to ten gościu co prezentuje mundur wehrmachtu najbardziej przypomna mi dobrego wojaka Szwejka:)pzdrSanshin
marek123 Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Znam tych ludzi firma jest z Poznania no i istnieje od może roku !Powiem wam jedno nikt tam nie zna sie na szyciu mundurów Właściciel daje materiał i książke ze zdjęciami krawcowej a on jedzie jak chce ( na skróty):0)Najlepiej jest na giełdach jak szefa nie ma ceny są kosmiczne jak wraca normalnieją :)Mundury lipne jak reszta ,odlewy karabinów trzeba potraktować gumowką aby nabrały normalnego wyglądu:)Kupa śmiech:)
Panzergrenadier Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Jal sie nie wie jak coś robić to po co sie wogóle za to brać?
kloki Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 no tak np. chciałem kupić na Glinniku Celtę szwajcarską, bo sie napaliłem, jednak panowie sprzedawcy szybko ostudzili mój zapał krzycząc bodajże 200-250 zł. Podziękowałem.
Panzergrenadier Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Łojezusicku za tą kasiorę to bym miał orginała jak sie patrzy
Frozzer Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 i to jeszcze tego wczesnego, na piaskowym podkladzie
werning Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Ubawiłem sie do łez :D chłopaki wyglądają jak warsiafskie cwaniaćki"
sturmann Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 a co sądzicie o parce waffen ss, jaka pojawiła się na allegro. podobno mają ich 1000 szt. Może ktoś z szanownego koleżeństa miał możliwośćwidzieć je a żywo". pozdrawiam
marek123 Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 sturman miałem taka możliwośc pomacalem je sobiewiesz co materiał dobry ale maja kilka błedówkurtka dobra na wykopki,lub do pracy w ogródku:)
sturmann Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 dzięki Marek za ostrzeżenie", bo na fotach wyglądają ładnie a i cena do zaakceptowania, ale jak na razie mam w czym chodzić na grzyby ;-) pozdrawiam
fiku Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Nie wiem jak ubrania. Ale tak jak pisałem wcześniej miałem z ta firma przejście". Na szczęście sprawa okazała się pomyłką, tylko ze względu na urlop właściciela odkręcenie sprawy trwało 1,5 miesiąca. Koniec końców otrzmałem odlew" mausera. Jak on wygląda można sobie zobaczyć na allegro. Wymagał sporo pracy pilnikiem ale da się z niego coś zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.