pol Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 No właśnie , co do tej mojej klamry sa, to mam pytanie , nie znalazłem na niej żadnych bić, z czego to może wynikać ??? Dodam tylko , że jest to klamra z lutowana nakładką, wykonana z mosiądzu. Czyżby została wyprodukowana w tak małej fabryczce lub takiej małej ilości i dlatego nie dali sygantur, czy też był to standard dla klamer sa ???pozdro pol
greku Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 no sposób jest prosty, tak jak sposób na zajebiście sliczny trawnik
Mozart Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 A klamerka HJ Z oznaczeniem RZM M4/44? Podpowiecie gdzie i przez kogo zrobiona?
HARRY Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 o szlaq ile klamerek hehe.niezla kolekcja gratulacje.pozdro
greku Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 szukać, kopać, zbierać, wymieniać, kupować, itp, itd.:)pozdr.
Mozart Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 A klamerka HJ Z oznaczeniem RZM M4/44? Podpowiecie gdzie i przez kogo zrobiona?
tasiek Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 to ześ mnie zaskoczył nie sądziłem że to landowa klamra jest to w takim razie chyba pierwszy fant z hesti pozyskany na suwalszczyżnie czy znasz jakieś linki do stron z klamrami do tej pory nie spotkałem się z takim wzorem w sieci ale i od niedawna mam stały dostęp więc mam sporo braków
greku Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 ale lezala w krzaczorach praktycznie na wierzchu
kuligow Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Witam Greku !!!więc tak.....- RZM M4/23 - Dr. Franke & Cie KG Ludenscheid- RZM M4/110 - to nasz kochany JFS - Josef Feix Sone Gablonz- RZM 17 - nasz kochany Assmann - przed 1935 rokiempozdrawiam
Mr Piter Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 hej greku ! co chcesz na wymiane za bahnschutz!>?twoje posty to pokaz kolekcji a nie zapytania co i jak !!!nie wierze ze majac taka ilosc klamer nie masz odpowidniej literatury - a Piotr tam ostro opisuje ci klamry, które wiesz kto nosił !! !!pozdrMr Piterapropo bahnschutz to twoja czy froza???
kuligow Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 cieszę sie iż mogłem pomóc..... :)co do GHO - ???? to jest zagadka - nie mam czegoś takiego w danych - próbowałem też znaleźc podobne inicjały itp = ale bez skutku - hmm.... zagadka....
walther Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Czesć greku,to i ja wrzuce swoją zdobycz z tych wakacji!i mam teraz pytanie odnośnie tej klamry,brak na niej jakiegokolwiek producenta!czy można ustalić kto ja wyprodukował?czy klamry dla kriegsmarine robił tylko jeden producent?czy było ich kilku?Pozdrawiam i czekam na odpowiedz!
Frozzer Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 ja mam pytanie, czy wiecie cos na temat klamry kapelana polowego?
Pytanie
Gość
451 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.