Boruta Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34165900Chodziło mi o tą.Pozdrawiam
greku Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 taka widac sygnature, niestety nie wiem co jest przed K
greku Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 Witam, LIPKA chyba wiem o co Ci chodzi, mialem taka klamre ale puscilem ja za odznaczenia w chwili slabosci, trudno moze bedzie druga, podsylam skan z katalogu.
Frozzer Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 greku wrzuc jeszcze tego szrota, co ma nietypowy zaczep, taki jakby zawias. nigdzie wiecej takiego czegos nie widzialem, ciekawe czy to byla masowa produkcja, czy jakas modyfikacja polowa
Frozzer Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 ja dodam zdjecie, tej samej klamry przed regeneracja
brivibai Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Greku gdybyś podał jeszcze skany tyłków tych pięknych klamer to miałbym co robić/punce sygnatury/-dałoby się ustalić producentów etc.Przepraszam za słowo ale teraz gubimy pierwotny cel ciekawego wątku- co to za klamra?Trzymajmy się rzeczy.Dziękuję
brivibai Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Muszę wnieść uzupełnienie do swego ostatniego postuOtóż jest film na którym Hitler i jego adjutant sa-Wilhelm Bruckner w 1938 r w Monachium mają okrągłe klamrysa/pozłacane/.Podobno są 2 takie sztuki w zbiorach amerykańskich/widać do czego są potrzebne amerykanom kolejne wojny - uzupełniają sobie teraz klamry irackie/Nazwiska tych kolekcjonerów to Drake i Chantrain.Ztyłu są gładkie bez punc.Druga sprawa to że złote bażanty -politische leiter/polityczni przywódcy sa/mieli swoje okrągłe klamry- też złote.Jutro reszta
greku Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 wracam do tej stalowej z biciem ESI 42 czy ted ESD 42 gdyz klamra ma przeciez skorke a jej dolny napis mozna odczytac jako LUNDENSCHELD
greku Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 witam, celem kontynuacji watku co by nie zaniknal
Pytanie
Gość
451 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.