Skocz do zawartości
  • 0

co to za klamra?

Gość greku67

Pytanie

Napisano
może ktoś będzie wiedział, co to za klamra?
  • Odpowiedzi 451
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czekam-y:),a tak poważnie to jeden z najlepszych tematów na tym forum!i pewnie najlepsza kolekcja klamer!hehee
Napisano
Mam do kolegów prośbę.Dawajcie po2-3 klamry na raz do identyfikacji-nie wiecej bo czasowo nie wyrabiam.To ciekawy temat.10 klamer nie jestem w stanie na raz załatwić
przepraszam.Po drugie uszczypliwości proszę odłożyć na bok
szkoda czcionki.Pax vobiscum.Skoncentrujmy się na tym co
naprawdę jest w tym temacie ważne-identyfikacja klamer.
Dziękuję z góry za zrozumienie.Klimat wątka wszyscy tworzymy-razem.Dzisiaj bo póżno greku trójkąt z wpisanym skrótem JMO to firma Juliusa Maurera Oberstein a.d. Nahe /
inaczej M4/57./ Twoja niewyrażna 37 to tak naprawdę 57.
Jutro spróbuję rozbić to co pozostało .... Znakomita robota koledzy.jutro się uważnie wczytam w Wasze diagnozy
Napisano
czolem kuligow, mozliwe ze jest jak mowisz, ciekawi mnie jeszcze czemu druga z klamer jaka posiadam z tym biciem jest, a raczej byla malowana na czarno, no ale tego to juz raczej nie da rady rozwiklac, a co z biciami na hakach, czy bylo to przyczyna ze wiele klamer jest bez bic?
Napisano
Ale plama,kurcze nie zauważyłem że ta klamra jest już opisana jako nr.2.Heheheh,ale zamuliłem!moja jest identyczna tylko z tym ze tył jest pełny,a nie jat ta tłoczonka!i moja jest sygnowana 1933,i jakieś dwie literki,ale narazie nie czyściłem wiec nie moge odczytać!pozdr
Napisano
Cześć Muslim
Co do znaku lekkoatletów -nie mam żadnej informacji jak go noszono.Zagwozdka.Co do klamry z łbem wykręconym na drugą mańkę to popatrz na mojego posta z dn.4.08.Nie było klamer oficerskich sa.Wszystkie były pudełkowe bez wzgledu
na szarże .Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie