Gość Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Czekam-y:),a tak poważnie to jeden z najlepszych tematów na tym forum!i pewnie najlepsza kolekcja klamer!hehee
greku Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 a swoja droga godlo jakby chora kura a nie gapa:)
brivibai Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Mam do kolegów prośbę.Dawajcie po2-3 klamry na raz do identyfikacji-nie wiecej bo czasowo nie wyrabiam.To ciekawy temat.10 klamer nie jestem w stanie na raz załatwićprzepraszam.Po drugie uszczypliwości proszę odłożyć na bokszkoda czcionki.Pax vobiscum.Skoncentrujmy się na tym conaprawdę jest w tym temacie ważne-identyfikacja klamer.Dziękuję z góry za zrozumienie.Klimat wątka wszyscy tworzymy-razem.Dzisiaj bo póżno greku trójkąt z wpisanym skrótem JMO to firma Juliusa Maurera Oberstein a.d. Nahe /inaczej M4/57./ Twoja niewyrażna 37 to tak naprawdę 57.Jutro spróbuję rozbić to co pozostało .... Znakomita robota koledzy.jutro się uważnie wczytam w Wasze diagnozy
greku Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 BRIVIBAI, moze wiesz dlaczego cynkowe maja odwrotnie nakladke?
greku Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Czolem BRIVIBAI, a co powisz o tym ESI 42 bo to z pewnoscia jednak I
kuligow Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 i bardzo łądny papierowy pas - stan naprawde super.. nie złamany.. nie tknięty niemal.. ładnie sygnowany RZM L2/2139/38
greku Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 choc im dluzej patrze pod lupa to moze to i L albo i niedobite D, chyba koles ma z takim biciem to sprawdzeu niego
Boruta Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 I bok, nmiestety nie wiem, czy to oryginał, aluminium.Pozdrawiam
greku Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 HJ aluminiumReichsbahn jest alpakowa, Frozer ty zyjesz??!!!
greku Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 czolem kuligow, mozliwe ze jest jak mowisz, ciekawi mnie jeszcze czemu druga z klamer jaka posiadam z tym biciem jest, a raczej byla malowana na czarno, no ale tego to juz raczej nie da rady rozwiklac, a co z biciami na hakach, czy bylo to przyczyna ze wiele klamer jest bez bic?
Gość Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Ale plama,kurcze nie zauważyłem że ta klamra jest już opisana jako nr.2.Heheheh,ale zamuliłem!moja jest identyczna tylko z tym ze tył jest pełny,a nie jat ta tłoczonka!i moja jest sygnowana 1933,i jakieś dwie literki,ale narazie nie czyściłem wiec nie moge odczytać!pozdr
greku Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 mam nadzieje ze widac, bo nie do napisania, BRIVIBAI chyba nusisz stanac na glowie bo jest odwrotnie, hehe:)
greku Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 alpakowa, niestety brak mi stalowej i mosieznej
greku Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 aha, jeszcze na stalowej ze skorka ktora wczesniej wkleilem jest taka sygnaturka
greku Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 to najlepsza sztuka z setek jakie leza za koszarami w Bartoszycach
brivibai Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 Cześć MuslimCo do znaku lekkoatletów -nie mam żadnej informacji jak go noszono.Zagwozdka.Co do klamry z łbem wykręconym na drugą mańkę to popatrz na mojego posta z dn.4.08.Nie było klamer oficerskich sa.Wszystkie były pudełkowe bez wzgleduna szarże .Pozdrawiam.
Pytanie
Gość
451 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.