Jump to content

Dolina Śmierci

Guest galland

Recommended Posts

Witajcie! Może wiecie gdzie doladnie znajdują sie czolgi w dolinie smierci" - w dolinie Iwielki (prawdopodobnie po stronie słowackiej - gdzie konkretnie)?

Nie żadna legenda,czołgi stoją sobie zaraz za granicą polsko-słowacką począwszy od pierwszego/T-34,który jest na kamienno-betonowym postumenci zaraz po wjezdzie na Słowację przez przejście w Barwinku,dwa następne ,w pozycji T-34 najeżdżający na Pzkf III/chyba,nie siedze w pancernym/a w dolinie jest w formie tyraliery rozstawione kilka czy nawet kilkanaście T-34 skierowanych w stronę południową,jakby szły do ataku,jest tam duzo wiecej, począwszy od IŁ-a,artylerii i w ogóle to jest tam sprzetu że aż szkoda,że nie u nas,a u południowych sasiadów/tak zmiennych w 2w.;-(/

fotki z Przełęczy Dukielskiej: http://149.156.142.12/fotki/dukla/g21.htm

temat na forum:
http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=0&id_forum=0&&sq=dukla&wi=80690#80690

pzdrw

Witam!
Do jacenty2004. Tu nie chodzi o wykrztałcenie społeczeństwa ale o poziom życia, bezrobocie i biede której tam jest o wiele mniej niż u nas. Tutaj złomiarze to nie sami żule i alkoholicy, ale często biedni i uczciwi ludzie którzy nie mają co do gara włożyć. I tu należą sie ukłony rządzącym Polską złodziejom i aferzystom za taką sytuacje
PZDR Bobi

Faktycznie to na pewno z głodu i bezrobocia :).....mając tiry za kilkaset tysięcy, wieloosiowe naczepy kilkudziesięciotonowe dźwigi, palniki i diabeł wie co jeszcze potrzebnego do rozpieprzenia i podpieprzenia militarnych pozostałości.

Witam!
Zgadzam sie z Tobą że złodziejstwo sie szerzy w koło i przybiera rozmiary epidemji i wcale nie pochwalam tego procederu i w moim pierwszym poście również chciałem delikatnie zwrócić uwage że z góry" przykład idzie jak sie kradnie i posądzanie spoleczeństwa że kradnie bo nie jest wykrztałcone to jest nonsens
PZDR Bobi

Nieee no. To ,że nasze społeczeństwo jest wykształcone to widać na każdym kroku.Ta dbałość o zabytki ruchome i nie ruchome.Te dwory,pałace,kościółki, cerkwie i cmentarze,porozwalane i obsrane. Wybebeszone ze wszystkiego zabytki militarne! Nie ma co - KULTURNYJ NAROD !!!

A ja tak powiem.jak mnie złapie policja z wykrywka i saperka w lesie to sprzęt idzie dada.A jak złomiaża złapią z dżwigiem lawetą palnikami i h... wie z czym jeszcze to najwyzej napisza w gazecie i tyle. Ja dostane wyrok i grzywne a ci panowie powiedza ze nie wiedzieli co to jest i ze nie wolno.(patrzcie czołg z podlasia i wypowiedż złomiaża z pruszkowa)Wychodzi na to że nie warto latać z piszczałką tylko iść z piłką do metalu do muzeum i wziąść co się chce a jak złapia to trza mówić ze się niewiedziało że nie wolno.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information