k-szela Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 Witam!!! Pytanie jak w temacie??? Znaleziony w ostatnią niedzielę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Węgry (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted July 5, 2004 Author Share Posted July 5, 2004 ???Ja nic nie wiem??? Jest tylko kolor czerwony i chyba resztki zieleni chyba???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Też mi się wydaje, że Węgry.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Dzieki jeszcze raz za podpowiedzi. POZDRAWIAM!!!!P.S. To był dziwny dzień na mojej miejscówce przez kilka wypraw na poniemiecki śmietnik w ten dzień wykopałem trzy węgierskie fanty 1 filer z 1938 , guzik z koroną z przekrzywionym krzyżykiem podejrzewam że węgierski i ten bąk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 Też tak myślę dzięki za podpowiedź!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monsun Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Potwierdzam, Węgry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
k-szela
Witam!!! Pytanie jak w temacie??? Znaleziony w ostatnią niedzielę.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.