k-szela Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Witam!!! Pytanie jak w temacie??? Znaleziony w ostatnią niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Węgry (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 ???Ja nic nie wiem??? Jest tylko kolor czerwony i chyba resztki zieleni chyba???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Też mi się wydaje, że Węgry.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 Dzieki jeszcze raz za podpowiedzi. POZDRAWIAM!!!!P.S. To był dziwny dzień na mojej miejscówce przez kilka wypraw na poniemiecki śmietnik w ten dzień wykopałem trzy węgierskie fanty 1 filer z 1938 , guzik z koroną z przekrzywionym krzyżykiem podejrzewam że węgierski i ten bąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 Też tak myślę dzięki za podpowiedź!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Potwierdzam, Węgry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
k-szela
Witam!!! Pytanie jak w temacie??? Znaleziony w ostatnią niedzielę.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.