szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Witam.Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 foto nr.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 foto nr.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 i co o tym myślicie??może ktoś chce kupić ;)pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Na domową to ona nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 hmmm raczej przemysłowa, domowe były bardziej zdobione a ta jest bardzo prosta, a co do singera to jest ich wiele odmian. Większość starych maszyn to właśnie Singer sam jedną.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 sam jedną mam , uciekło mi jedno słowo ;)Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 a nazwy to były:Singer,Adler,Original,mnóstwo innych nazw których nie przypomnę.Te droższe były pięknie zdobione.A ja się głowię na renowacją powierzonego mi blatu jednej z takich maszyn.Nie wiem jeszcze jak przenieść metr aby zachować oryginał.A jak się tym interesujesz bardziej to pisz na maila.Myślę że będę coś wiedział:)yasiooxx@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Witam.Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Foto 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 zdajesie że mam blat do niej na pięknie zdobionych metalowych nogach, jak pojade do ojca w czwartek to postaram zrobić foto. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Foto 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Foto 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Foto 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 kurcze singer u mojej babci w mieszkaniu stoi przedwojenny łucznik".stan idealny,jeszcze na chodzie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Moja babcia też ma SINGER'a na chodzie:).A tak wogóle to ile możnaby było za nią dostać?Tak się pytam z ciekawości.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szaman3
Witam.
Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.
Pozdrawiam.
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.