szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 Witam.Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.Pozdrawiam.
ZnaChoR Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 i co o tym myślicie??może ktoś chce kupić ;)pzdr.ZnaChoR
Romel79 Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 hmmm raczej przemysłowa, domowe były bardziej zdobione a ta jest bardzo prosta, a co do singera to jest ich wiele odmian. Większość starych maszyn to właśnie Singer sam jedną.Pozdr
yasioo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 a nazwy to były:Singer,Adler,Original,mnóstwo innych nazw których nie przypomnę.Te droższe były pięknie zdobione.A ja się głowię na renowacją powierzonego mi blatu jednej z takich maszyn.Nie wiem jeszcze jak przenieść metr aby zachować oryginał.A jak się tym interesujesz bardziej to pisz na maila.Myślę że będę coś wiedział:)yasiooxx@wp.pl
szaman3 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 Witam.Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.Pozdrawiam.
ZnaChoR Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 zdajesie że mam blat do niej na pięknie zdobionych metalowych nogach, jak pojade do ojca w czwartek to postaram zrobić foto. :)
osterode Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 kurcze singer u mojej babci w mieszkaniu stoi przedwojenny łucznik".stan idealny,jeszcze na chodzie.pozdrawiam
Domino(*) Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Moja babcia też ma SINGER'a na chodzie:).A tak wogóle to ile możnaby było za nią dostać?Tak się pytam z ciekawości.Pzdr
Pytanie
szaman3
Witam.
Oto moje najnowsze znalezisko. Chciałbym dowiedzieć się jakiej jest marki i poznać przybliżony rok produkcji, a także do szycia czego była używana. Znalazłem ją na brzegu niemieckiego okopu.
Pozdrawiam.
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.