kommark Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 prosba do specjalistów od blaszek, mozna cos wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 zgadza sie, znalazlem tez blaszki ze stalagu IA, co ciekawe blaszki byly aluminiowe. znalezione na terenie bylych barakow niemeickich, pomiedzy amunicja cwiczebna, blaszkami straznikow, oraz czystymi niemeickimi blaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Ciekawostka: nieśm. Polaka z numerem 6 Stalagu IB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 rzeczywiscie ciekawostka!!!!czyzby jeden z pierwszych jencow!!!a mzoe jakis fachowiec, szklarz, stolarz, murarz czy inny ciesla :) ktorzy byli wykorzystywani przy budowie stalagu badz innych pracach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 prosba do specjalistów od blaszek, mozna cos wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 stalag z olsztynka, wlascicielem byla narodowosci radzieciejladny stan jak na marchewkowe poleja takiej nie mam, a mam sporo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 dzieki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 acha i jeszcze jednocholernie niski numer!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Witam!mam pytanko a zarazem prośbe-dzisiaj wykopałem nieśmiertelnik.Napisane jest na nim STALAG 2H,i numer 5-cio cyfrowy.Mam pytanie co to za stalag,gdzie sie znajdował!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 w zeszlym odkrywcy byl spis obozow w ramach artykulu o blachach stalagowychnie mam numeu pod reka wiec ci p[oki co nei pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 W dostepnym mi spisie nie ma stalagu 2H jest tylko IIH. Zatem:Stalag IIH (302) - Barkenbrügge Stalag IIH (302) - Groß Born-Rederitz Oba znajdowaly sie w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Dzieki,jak bys sie dowiedział co to za stalag to prosze napisz na tym forum!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kommark
prosba do specjalistów od blaszek, mozna cos wiecej?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.