GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 Następna klamerka o której nic nie wiem... Proszę zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ......policji municypalnej oczywiście...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 WitamKlamra straży pożarnej lub policji miejskiej i nie tylko Dolnego Śląska.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Ale orzeł na klamerce wyraźnie sląski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 Następna klamerka o której nic nie wiem... Proszę zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ...2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ...3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 thanks. bardzo mi pomogliście!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 No tak rzeczywiscie ale dałem ciała , z ta nazwa manipulcyjna , ale tak to juz mam od za szybkiego pisania , jak na czacie ;D Oczywiscie przyznaje racje , tym którzy mnie poprawili , a jak juz pisałem z regionem tylko strzelałem , wiec jak twierdzicie ze ze slaska , to ja nie bede zaprzeczałpozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2004 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
GIWEROLOG_16
Następna klamerka o której nic nie wiem... Proszę zobaczyć :)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.