Ostatni wykopek z wody, proszę o potwierdzenie... Wydaje mi się że dobrze myślę, jest to mg81 ?? Niestety rozłożone więc do końca nie mogę być przekonany... Proszę o pomoc w identyfikacji i ewentualną wycenę tego znaleziska czy jest to żadka rzecz??, czekam też ewentualnie na propozycje zamiany... Mam do niego zamek, klapę, lufę z osłoną, tylec Nie zrobiłem zdięć klapy ale jest bardzo wysoka i napewno od niego bo ma bicia mg81 i 2 numery pod sobą, czy jest to wersja sprzężona czy nie??
Pytanie
GIWEROLOG_16
Cześć
Ostatni wykopek z wody, proszę o potwierdzenie... Wydaje mi się że dobrze myślę, jest to mg81 ?? Niestety rozłożone więc do końca nie mogę być przekonany... Proszę o pomoc w identyfikacji i ewentualną wycenę tego znaleziska czy jest to żadka rzecz??, czekam też ewentualnie na propozycje zamiany... Mam do niego zamek, klapę, lufę z osłoną, tylec
Nie zrobiłem zdięć klapy ale jest bardzo wysoka i napewno od niego bo ma bicia mg81 i 2 numery pod sobą, czy jest to wersja sprzężona czy nie??
Pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.