Skocz do zawartości

Zdjęcia TKS

muslim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
bodziu możesz podać link do aukcji tej fotki z Lipska moze by pogadał z sprzedającym ja pochodze z Lipska widze że niemiaszki trochę sie fotek sobie napstrykali na rynku pozdrawiam i dziękuje
  • Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie ma sprawy, takim prośbom się nie odmawia.
Link:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6177406697&rd=1
Jak się czegoś dowiesz, to daj znać.

Pzdr
Bodziu
Napisano

Jotes, to samo zdjęcie, które zamieściłeś jakiś czas temu. Troszkę lepiej widać te godła. Wieczorem popracuję nad zdjęciem, może uda mi się coś z niego wyciągnąć.

Pzdr
Bodziu

Napisano
Witam bodziu możesz podać z skąd masz tą foteczke jeżeli jest z aukcjii prosił bym o link może sie czegoś dowiemy
Pozdrawiam i dziękuje
  • 2 weeks later...
Napisano
Wąracając do kolorowych fotek Hugo Jaegera w ostatnim magazynie 39-45 jest zreprodukowane profesjonajnej jakości jedno ze zdjęć grupy TKSów. Na budynku w tle widać napis:
...CHMALNIA SPÓŁKA AKC. NOWY-DWÓR" ostatnia litera niezbytnieczytelna.
Napisano
Ciekawa informacja, ale, jak dla mnie, wymagająca uzupełnienia. O jaki magazyn chodzi? I o które zdjęcie, bo chyba nie żadne z tych znanych z TimePix'a?

Pzdr,

jotes
Napisano
Jotes
to jest szczytane ze zdjęcia, które w tym wątku dał bodzio pod numerem 27 - napis jest na budynku widocznym za słupem, koło chorągiewki sygnałowej TKS. Zdjęcie jest zreprodukowane na pół strony więc widać sporo szczegółów. W tym samym artykule są jeszcze inne znane kolorowe zdjęcia Jaegera z 1939- nic nowego ale dobrze widać szczegóły :-)

Marek
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Nowe, interesujące zdjęcie naszego TKSa w niemieckich rękach. Ciekawy jest również Fahrschulewagen I stojący za nim.

Zdjęcie z postu wyżej, to chyba jednak TK3, a nie TKS, ale nie mam lepszej jakości kopii.

Pzdr
Bodziu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie