woyta Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Trafiłem korek do butelki. Niebieski znaczek - na rysunku schemat. I pytanie do znawców - czyj to znak firmowy.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Zapewne od piwa - nie wiem niestety jakiej firmy to logo ,nie spotkałem się jeszcze z takim...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Zatyczka do cygar? Ciekawe, ale raczej nie. Dzyndzel" trzymający gumkę utrącony, otwór na drut w korku jest przekroju trójkątnego. Czy ktoś ma podobne, czy tylko okrągłe.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Trafiłem korek do butelki. Niebieski znaczek - na rysunku schemat. I pytanie do znawców - czyj to znak firmowy.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Dokładnie schutzmarke znaczy tyle co Trade mark" czyli znak towarzystwa zastrzeżony".A może to zatyczka od opakowania cygara??pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 M H N to może miec coś wspólnego z Monachium,ale to tylko przypuszczenia.Dobra,nie zasmiecam juz forum :)pozdrawiamMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Niekoniecznie to coś z Monachium - poszukam jeszcze co to jest ,jak znajdę dam znać.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
woyta
Trafiłem korek do butelki. Niebieski znaczek - na rysunku schemat. I pytanie do znawców - czyj to znak firmowy.
pzdr woyta
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.