Skocz do zawartości

kolekcje odznaczeń,odznak

mateusz2005

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano
Super wykop,czy to wszystko leżało razem?
opisz jak to znalazłes,głeboko lezało?
ciekawe czemu szpangi są polamane.Pozdrawiam
Napisano
Super wykop,czy to wszystko leżało razem?
opisz jak to znalazłes,głeboko lezało?
ciekawe czemu szpangi są polamane.Pozdrawiam
Napisano
Może jak się rozbrajali to niszczyli odznaczenia - u nas tez wyszło 10 brązowych szpang" ,tzn. 10 samych prawych połówek ,reszty nie było.

bjar_1
Napisano
Cześć - to ja wyglądam blado..... mam tylko brąz wykopek ale z całym magnetycznym środkiem i srebrną która czekała na mnie pod podbitką stryszku od wojny..
pozdro Polzin
Napisano
Słabo to ja wyglądam ,bo mam tylko czarną za rany" ale za to z mosiądzu ,winterschlachta" ,szturmówkę ogólną" i połamaną srebrną szturmówkę piechoty :)

pzdr

bjar_1
Napisano
te szpangi zostaly znalezione w starym wyschneitym bagnie, bylo wiele odznaczen, lecz wszystko w stanach agonalnych, ze szpang zadko ktora byla cala, no ale byla jedna zlota!
wszystkie odznaczenia cynkowe, tylko krzyze ladne wyszly (u mnie na tablicy) bo ramka z alpaki, a srodeczek ladnie sie w wodzie zachowal
  • 2 months later...
Napisano
Jak ktoś wstawi na stronę moje fotki odznaczeń to prosze o e-maila do mnie. ariks@op.pl
Napisano
Jak można takie brzydactwa pokazywać spokojnym obywatelom płacącym podatki.Przecież te super fanty są kompilacją resztek oryginalnych przedmiotów i plasteliny.
Żartowałem , kop dalej , nie poddawaj się. Wkrótce otrzymasz nagrodę złotej łopaty za wytrwałość.
Pozdrowienia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie