mordex Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Witam a ja Gryfino:P olcz juz teren przeszukany w Baniach chyba ze czeka na mnie ten krzyż:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Witam. Szczecin Prawobrzeże, chętny na weekendowe kopanko. Latam z Solarisem, jak ktoś ma też to chętnie bym się poduczył jego obsługi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek158 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Gryfino witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Witam, Mihu ze Szczecina, osiedle Zawadzkiego. Ostatnio mam Ace 150 i zakwitła we mnie miłość do monetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAZXXL Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Monetki są i owszem na polach i a tu nie powjem ale ostatnio co wypad wpada ich trzy cztery tak z 1846 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 TAZXXL daj cynka jak będziesz wybierał się gdzieś na pole,zmieniłam wykrywkę i muszę ją gdzieś porządnie przetestować. Pozdrawiam . PS.Czy jakieś panie w Szczecinie też mają takie zainteresowania jak eksploracja???:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoOśiemdzieśiątkaszóstka Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Cześć jestem z prawobrzeża, szukam od 5 lat.Mam na koncie 2 złamane wykrywki .... (mojej siostry) ^^Sam nie wiem jak to się stało :)Jagoda Szczecin to moja siora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek158 Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Witam czy szukał ktoś z was militarki w okolicach Chlebowa i Starych Brynek. ?? idzie jeszcze coś tam znaleźć czy już wyczyszczone ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Byłam 2 tygodnie temu w okolicach Chlebowa,myślę ze warto jeszcze tam pokopać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Witam. Pogodno. Biegam juz okolo 6 wiosen. Jak ktos chetny na wypad w teren to zapraszam. GG 1963512 pisac nawet gdy nie dostepny. Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hertos Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 WitamMam wykrywkę, chęci, jestem mobilny (Szczecin) tylko czasu brakuje:) Z chęcią jednak wyskoczę w teren z kimś, kto toleruje nowicjusza:). Jak ktoś podszkoli mnie z obsługi rutus solaris to już będzie super.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boryszielinski Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Witam. Pomorzany:) w Szczecinie nie kopałem jeszcze bo wcześniej mieszkałem nad morzem i tam mam swoje miejsca po drugo-wojennej niemieckiej jednostce wojskowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Witam!Jestem Jan z Osowa (lewobrzeże).Kopię już od trzech lat ale dopiero w tym roku z wykrywaczem.W polu na Skolwinie są bunkry amunicyjne i stanowiska artylerii Flak 8,8 i 10,5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Jagoda, to Ciebie poznałem u mojej siostry na Krzekowie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Na Krzekowie jestem prawie codziennie ale nie mam pojęcia czy się poznaliśmy:):) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Poznałem raz u mojej siostry która się ceramiką zajmuje dziewczynę kumpla z drużyny Trygława", która z wykrywką też lata i myślałem może że to Ty. Jeśli nie to nic - cieszę się w takim razie że już mamy w Szczecinie dwie potwierdzone" poszukiwaczki. No może trzy jeśli liczyć moją ex :) Ale pewnie jest ich więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jean Francois Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Witam wszystkichMieszkam od nie dawna w Szczecine Centrum i chetnie bym poznal milosnikow kopan, bunker i wyszukiwan aby sie do jakiej grupy dolaczyc. Moj email orionline@wp.pl Dziekuje za odpowiedziJean Francois Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLCZ Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Witam a czy ktoś z kolegów kopał już w okolicy Girzyna pozdro OLCZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skoczek Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Jestem z Przecławia chętnie przyłączył bym się do kogoś kto lubi chodzić z wykrywką.Posiadam wykrywacz i auto ter.no i szpadel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 jeździ ktoś kopać w tygodniu? bo chetnie bym sie wybrał dla towarzystwa jak bede goscinnie w miescie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Witam serdecznie -Prawobrzeże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 A moze jakies ognisko bysmy sobie urzadzili wspolne co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 a ty nie mozesz obsmsowac kumpli po prostu? mozna ognisko skombinowac wraz z pracami polowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 No niby tak, aczkolwiek po pracach polowych ludzie długo na ognisku by nie pobyli, a tu chodzi o to żeby posiedzieć trochę przy tej kiełbasce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafe1 Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Można się przyłączyc na te ognisko? Jestem z okolic Szczecina a dokładnie ze Stargardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.