Skocz do zawartości
  • 0

Kolejny pojemnik...

bjar_1

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pgazke niemcka ale troszke nizsza -srednicy nie sprawdzalem,,,na przykrywce od wew. strony jest przylutowanane cos powiedzmy na ksztalt nakretki na sloik a do tego ptzymocowany drucik dzialajacy jak sprezynka ,,czyli mozna cos tam przymocowac ( u mnie w tej akretce" byla doslownie nakretka ze sloika tylko ze mniejsza od tej przylutowanej...) znawcy mowia ze to moje to cywilna maska pgaz...a tam na gorze byly na wymiane jakowes szybki zeby sie na okularach" para nie zbierala...nie jestem szpec wiec i fachowym jezykiem nie mowie..ale moze cos w tej Twej masce z cywilki jest:) ...
Ty lecisz na dwor ja odpalam Tyskiego Bronka i mecz ogladam,,,,stawiam na Angolow ze Frankom nawalom...choc historycznie jedni drugich warci,,,
Sv

Naprawdę rdzewieje. Już trzeci tydzień chiba. Dlatego pomyślałem, że to ta Twoja ze strichu.
Może pojedź na Koło i im pokaż tę (aktualnie) znad łóżka. Nieswojo im się zrobi... (Dziadom, handlarzom cholernym!)

A tak na marginesie: wg. mnie, to puszka od herbaty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie