wiciu_r Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Na stryszku znalazłem pudełeczko oznaczone 18 CTX. Z jednej strony zamykany pojemniczek na smar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 A z drugiej na uchwyty na jakieś farfocle.Leży na tym stryszku jeszcze stara maszyna do szycia Singera więc może to od niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 To to jest podobne do pudełka na przybory do mausera, ale one były stalowe.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 a to niby jakie jeest jak nie stalowe :)))to pudelko na przybornik do mausera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 dopiero teraz zobaczylem temat postu, jednak nie wydaje m isie zeby bylo z mosiadzustawiam na stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Faktycznie źle rozpoznałem materiał, całe jest jeszcze brudne a kolor wewnątrz powstał od smaru (czyżby oryginalny smar). Rzeczywiście jest stalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Witam!!!Masz szcześćie że znalazłeś ten przybornik na strzychu bo w ziemi to byś zobaczył jak ta miedż" strasznie rdzewieje. Zazwyczaj nie ma co zbierac ... no raz mi sie udalo go wykopac w ludzkim stanie :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 mi ani razu, wycior ruzancowy caly utleniony, szczoteczki po wyjeciu byly juz bez wlosia, tylko olejarka ladna, bo bakielitowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Za parę dni wrócę na ten strych, może uda się znaleźć resztę bo drobnicy nie przejrzałem z braku czasu.Czy można to czyścić delikatną mosiężną szczotką drucianą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Zgadza się - te pudełka z reguły agonalnie się zachowują w ziemi. Na szczęście mam strychowca z kompletem popierdółek i oryginalnym germańskim wojennym smarem :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wiciu_r
Na stryszku znalazłem pudełeczko oznaczone 18 CTX. Z jednej strony zamykany pojemniczek na smar.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.