Cronos Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Jakis czas temu odkryłem w Championie Brok'a" .... i od tego czasu nie pije nic innego:) 1.95 za tak pyszne piwko to sie chyba opłaca. A w Carefour'rze jest po 1.75:) A piwko SKARB!! Kto pił to wie o co łazi, kto nie to niech spróbuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Tyskie ponad wszystkkie !! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Specjal i Kanclerz ale innymi też nie pogardze !!!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 panowie ja polecam HEŃKA I LESZKA te browarki są wypas normalnie , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Żadne, bo piwo to krowie siki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Witam!Oj różne są dobre...Jednakże Tatra (jasna) moim zdaniem króluje.Pił ktoś Hubala?Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Ja sie ostatnio na uczelni nauczyłem że czarne KARPACKIE to wszystko co student potrzbuje do szczęscia ... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkania Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 tatra pils kiedyś piłem mocnoł ale po paru puszkach chciałem wszystko zbierać a teraz pije pilsa i spoko jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 HEheh komandos Tatra Pils,Lech Zielony i Harnas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 ciekawe są produkty Grybów" ze wskazaniem na Lach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 http://www.logo24.pl/Logo24/1,85828,6419819,Prawdopodobnie_najdrozsze_piwo_na_swiecie.htmlMożna wziąć ze sobą na wykopki sześciopak..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 piwo to gingers" czy jak to się pisze i dog in the fog"i każdy jabcok poniżej 6zł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Wszystkie krajowe;) kiedyś będąc nad morzem na Wyspie Sobieszewskiej piłem jakieś niepasteryzowane, prosto z browaru regionalne B.K. chyba? nazwy nie pamiętam ale było bardzo dobre, czasem wspomniany trunek Starej Gwardii - Komandos;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Hebda proszę Cie , nie kalecz...:) gingers to przeciez napój piwopodobny dla dziewczyn :)Dla mnie liczy się tylko Zygmunt (Królewskie) i to tylko butelkowy , jeśli brak to tez bardzo ok.jest Perła Export , a podczas uprawiania turystyki zawodowej to staram się do obiadku w hotelu szrpnąć cos regionalnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Osobiście wolę wódkę ale jak jucz idzie piwo to Tyskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 I kiedyś byo cos takiego co się zwało Cytrynówka i Pomarańczówka. Coś w rodzaju nalewki, chociaż z nalewką niewiele miały wspólnego ,butelka 1L przypominająca kształtem Ptysia kosztowała cos ok 5 czy 6 blach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 W sumie dziś wszystkie te piwa to napoje piwnopodobne, kiedyś to były piwa. Szkoda, że nie będe miał okazji już spróbować czegoś z browaru Haberbuscha, ale na pocieszenie wznowiono produkcję polskiej przedwojennej wódki JB Baczewski (podobno wg tej samej receptury) szkoda tylko, że produkowana w Austrii:/http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_BaczewskiPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 kiedyś Kasztelan teraz Leszek ale najlepsza to jest księżycówka ale coraz mniej dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf. Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Smaczny temat ha1 SPECJAL2 WARKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 dodatkowo KPN*;)KPN* Koniak Pędzony Nocą czyli b...;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Kasztelan (najlepiej zielony ), dębowe mocne, Faxe mocne i KPN :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1234321 Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Lubelski full.....buchachahttp://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Tylko jedno, ale za to jakie:-))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Budweiser:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forcass Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Ehhh... Perłka i dawne studenckie czasy... Był jeszcze Zwierzyniec, nie wiem czy jeszcze jest, dawno nie widziałem.Obecnie smakuję w różnych wynalazkach, ostatnio ukraińskie Obołoń, szczególnie białe. Również niezłe są wszelkiej maści Ciechany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.