Skocz do zawartości

piwo poszukiwaczy

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Warka! No i Żubr, Leszek też niczego sobie
Ostatnio Wojak się wybił, swego czasu siuśki, a teraz całkiem znośne, tanie albo mocne.

No i jak ktoś trafnie zauważył szkło rządzi, choć puszki praktyczniejsze...

Pozdro dla piwoszy :)
Napisano
nie róbcie sobie ludziska jaj... tylko i wyłącznie czarny Specjal... ewentualnie czerwony czyli Specjal mocny...nie cierpie przy tym sikastego Żywca za zamknięcie browaru w Braniewie...Czy ktoś pamieta smak browaru w Braniewie? czy pamiętacie piwo EB? mieli najlepszą wodę w kraju..ale wiadomo... trzeba zamknąć dobre browaru i pojić rodaków sikami znaczy sie Żywcem ŻYWIEC- prawie jak piwo...prawie robi różnicę...
aaaaaaaaaaa zapomniałem o regionalnych przysmakach np. mazurskich i okolic Augustowa.... to se ne wrati
Napisano
Kaper, czarny Specjał, Tyskie i oczywiście Warka Strong - moje ulubione! Poza tym pijam jeszcze coś takiego, jak Dock - tanie i smaczne :)
Napisano
Oczywiście Warecka Strong Dama, czasem jak mam przyjemność bycia w pewnym hipermarkecie to Lubelska Perełka. No i piwka z Lwówka Śląskiego, ale trzeba się nachodzić by je kupić :(
Pozdrawiam wielbicieli chmielowego napoju :)
Napisano
Witam ! aaa koledzy tak wymyślają ? A jakby tak LEŻAŃSK JASNE PAŁNE ? cena rozsądna i głowa cała! a jaki smak!!! oczywiście tylko schłodzone !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie