Skocz do zawartości

Feldzug in Polen

jotes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zapytam grzecznie jeszcze raz:

czy ktoś posiada kompletny film w wersji mpg (~700MB)i ma ochote się nim podzielić z kolegami z forum? :-)))
dopiero po uzyskaniu pozytywnej odpowiedzi zacznę się zastanawiać, gdzie to umieścić :-/

Pzdr,

jotes

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
to jestes lepszy... mam 50, ale tylko 33 uzytkownikow i w tej chwili zaden nie jest online... Ale kropla skaly toczy...Niedlugo skapnie mi Hitlers Braune Batallione"...
Napisano
Witam, film skapuje wyjątkowo wolno. Ja mam 201 MB, co daje nieco ponad 28%.
Ciągnę go już ponad tydzień (!) i nie zanosi się, że się wkrótce skończy. Popieram jotesa: kto ma film w całości i chce się nim podzielić?
pzdr - Piotr
Napisano
Czy mi się wydaje, czy może kolega zelig ma Feldzug in Polen? Tak przynajmniej wychodzi mi z Jego postów w Artyleria'39"
Feldzug in Polen spod oślego ogona leci powoli, lecz mam już 222MB.
Wkrótce zakończy skapywać Reportages de Guerre 1939-1945 Vol2 (bonus-1) Blitz en Pologne", który będę mógł udostępnić.
pzdr - Piotr
Napisano
Hmmm, trzeba by porozmawiać z Bocianem, bo widzę na jednym filmie się nie skończy... Skoro są galerie zdjęć, to czemu nie. Pozostaje kwestia praw autorskich, ale chyba Feldzug in Polen" to już nie dotyczy?

Pzdr,

jotes
Napisano
Nie, nie mam. Te screeny, które wrzuciłem do artylerii" zrobiłem z fragmentu, który udało mi się ściągnąć. Utknąłem przy 19Mb i olałem. No, ale teraz chyba znowu zacznę.
Ale - nie wiem czy też to widzicie - ten plik w dalszym ciągu jest niekompletny - ma 39% i nikt go w całości nigdy nie ściągnął...

A nie wydaje się wam, że to Blitz en Pologne" to jest właśnie Feldzug"? Czy możesz to podejrzeć (Bratpit)? Tylko, że te Reportages de Guerre" mają niestety nałożonego francuskiego - ryczącego na cały regulator - lektora. Z tej samej serii dostępny też jest Die Befreiung Danzigs und der deutsche Abwehrkampf in Polen" - kiedyś o tym mówiłem.
Napisano
Drogi zelig'u. Masz świętą rację, że Blitz" to nie Feldzug", lecz ja wspomniałem o nim w kontekście niedługiego zakończenia pobierania tego filmu.
Co do Feldzug" masz dużo racji - całość filmu mogłem skopiować tylko przez kilka ostatnich dni, lecz od wczoraj już niestety nie.
pzdr - Piotr
Napisano
:) Pytałem, czy Blitz..." JEST Feldzugiem"?
- tyle, że w gorszej jakości/mniejszej wadze i z francuskim tytułem. (Np. ten Befreiung Danzigs..." także funkcjonuje w sieci pod franc. tyt. La liberation de Danzig").

(no, chyba, że się przejęzyczyłeś z tym ie"...)

Czy na PCetach można podglądać film po kawałku (w trakcie ściągania)?

W ogóle ciekawie się porobiło. Nie tylko z filmami. Np. to co się teraz dzieje w dziedzinie literatury", przekracza najśmielsze oczekiwania! Wielki ferment!!! (Poeksperymentujcie, wpisując w oślim szukaju np. hasło [armor]"... )

książki.

wstążki.

pieniążki.
Napisano
Nie chwalac sie, mam w tych ksiazkach pewien udzial;o)
A co do Feldzug..." to przewaznie w weekendy pojawia sie w calosci.Ciagnie mi sie juz ze dwa tygodnie w zawrotnym tempie >1kB/sec.Stan na te sekunde -32.11%.Jeszcze jakis miesiac w tym tempie.
A w ksiazkach - jak proponuje Zelig - poeksperymentujcie z haslami.Np. armor, militaria, aviation, WW2, WK2, itd.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Nie jest tak żle, może za miesiąc, czy dwa, ale film się znajdzie na naszych dyskach. Mam już 33,51% całości. W tej chwili kilka osób pobiera ode mnie ten film, zaś wśród nich jest kolega zelig, który odgrażał się, że powróci do oślego kapania i to już zrobił. Miło jest na ośle zobaczyć kogoś znajomego :o), który używa tego zamego nicka co tutaj. A w razie gdy któryś z nas będzie miał już całość, proponuję połączenie się za pomocą np. netmeeting i ściągnięcie go.
pzdr - Piotr
Napisano
Dobry pomysł.

Ale w końcu możecie podglądać filmy podczas ściągania, czy nie...?
A to nie są czasem te nry Nuts & Bolts" z Wespe i z Marderem? (ten skromny udział) (Grendel) - kiedyś wspominałeś o tym piśmie..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie