Skocz do zawartości

Dostałem wykrywacz...

Gość Zientas1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
..nie uwierzycie! Od własnej dziewczyny! Chyba chce mnie się pozbyć :) Jest to DUKAT z dskyminacją (3 pokrętła).

Znajdę tym coś? Mówiąc szczerze nigdy jeszcze nie szukałem nic z wykrywką. Trenowałem trochę ostatnio w domu chowając pęk kluczy pod poduszkę - hahaha... i faktycznie działa :)

Wieczorem ruszam w teren :)

Pozdrawiam!
Napisano
a ja po pięciu dniach kopania od 17 do 2230 porcelanek i butelek na terenie starego browaru dostałem propozycję poddania się badaniom u pewnego znanego w okolicy specjalisty od dziwnych zachowań". ech nie ma to jak wyrozumiałość i tolerancja.
Gratuluję prezentu a jeszcze bardziej dziewczyny:)
Napisano
Mnie kobita kazała sprzedać paralotnię więc kupiłem sobie w zeszłym roku wykrywkę. Po tym fakcie stwierdziła że faceciki nigdy nie dorastają. Widziałem Dukata w akcji. Poza tym że się często rozstraja to powinien na siebie zarobić. Zabieraj ze sobą 1 łuskę i co jakiś czas według niej dostroj sprzęt.
Pozdrawiam
Napisano
No i są pierwsze efekty :)
W ramach nauki pracy z wykrywaczem (nie mam niestety instruktora) ozminowałem" drogę przed domem z gwoździ, puszek i kapsli. Potem ruszyłem w las wraz z drugim zielonym w tej kwestii kolegą i znaleźliśmy sporo drutu, puszek, nakrętek, jakiś łańcuch i śledzia od namiotu.
Także jak widzicie efekty marne ale już powoli kumam o co biega. Muszę jeszcze wyczuć do końca dyskryminację i czułość.

No i niedługo przyjdzie czas na poznańską Cytadelę.
Mam nadzieję, że zobaczycie moich zdjęć w gazetach gdy leżę przy leju po eksplozji niewypału ;)

Pozdrawiam!

Zientas
  • 2 months later...
Napisano
ZIENTAS! A może Twoja Pani celowo kupiła Ci piszczałkę żebyś częściej ulatniał się z domu??? Zaobserwuj to! heheh, dobrych fantów!
  • 4 weeks later...
Napisano
ziom jak cie wy...ie w powietrze to i tak cie nie rozpoznamy na zdjeciu

Twoja dziewczyna ma chyba nadzieje ze bedziesz szukac metali a nie nowej partnerki :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie