Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Hej. Własnie wróciłem z wypadu z uczelni w teren. Przy okazji zachaczylismy 3 dni o Łebe. Kwaterowalismy na terenie Rąbki w ośrodku Portus nad jeziorem. W trakcie spaceru" ;) po lesie znalazłem z kumplami kilka ruin ( na wysokości ośrodka Portus - w połowie drogi od ośrodka do plaży). Pstryknąłem kilka fotek wiec moze ktoś coś mi o nich powie. Leżą poza terenem SPN - w pierwszym pasie wydm. Obiektów jest kilka.Oto ich zdjęcia:ten pierwszy wygląda na jakis zbiornik żelbetowej konstrukcji - ale ktos go odkopywał. W jego wnętrzu były wybiałkowane sciany - ogolnie dosyc czysto. Na dnie tej konstrukcji biegł w poprzek rowek prostokątny o głębokosci ok 20 cmm podobnej szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 takich naliszyłem z 5 z czego jeden jedynie z zarwanym stropem. wszystkie wkopane w wydme.3 wyglądają na wysadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 to stało obok zbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 budynek nie ma zbyt grubych ścian i posiada małe okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 widok z wnętrza" na wejscie. Szerokość wejscia około 2,5- 3,5 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 to to wejscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 ej no nie mówcie ze nikt nie wie co to jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 To jezeli wiecie, czemu mi nie wytlumaczycie?? Jezeli to juz było to powiedzcie gdzie mam szukac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Ale nie powiemy (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Hmm czyli to wy grzebiecie na tamtej miejscówce?? :)Jak przyszedłem dzień po dniu to część rzeczy była już rozkopana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Szukaj włazu obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Peter dasz mejla???Gunship Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 No. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1 Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Czy te betonowe owalne obiekty mają 5m średnicy i 8-10m głębokości, może ślady mocowania wewnątrz mniejszych obiektów?Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Nie sa mniejszych rozmiarów - najwyzej 3m głębokości.Średnica 1,5-2,5 m. Jedyne slady to slady drabinki.Gunship Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.