Gość Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 witam czy ktoś maiła w łapkach takie cudo? strzela to z takiej dziwnej amunicji... ciekaw jestem efektu ?Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Pod poniższym adresem znajdują się trzy filmiki ilustrujace efekt strzelana z MP40 Marushinahttp://www.modelguns.co.uk/MarusMP40.htm(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Witam!Otóż miałem go w rękach i jest to naprawdę świetna robota warta swojej ceny. Wszystko zgodne z oryginałem mimo że bardzo mała część tego MP40 jest zrobiona z plastiku. Reszta to metal. Pan Fallschirmjager ma właśnie takiego na fotkach! Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Sory! Zapomniałem fotki! A oto ona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Dla ścisłości są dwie wersje Marushina MP40 wcześniej produkowana prawie cała metalowa, droższa oraz późniejsza gdzie wykorzystano więcej elementów z tworzywa sztucznego – tańsza.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 No no - w czasie strzelania to całkiem całkiem :) Czy mi się wydawało czy ta kopia MP-40 na 1-szym i 2-gim filmiku miała różną szybkostrzelność (na ucho)? Zależy to od amunicji?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Czy sądzicie, że to można norlmanie kupić, bo na tej stronie jest informacja, że koleś ma tylko kilka sztuk. Wierzyć mu czy nie?I ile to kosztuje, czy ktoś to sprzedaje w Polsce, a może można to kupić w USA? Sądzicie, że przesłanie takiego MP nie napotka jakiś problemów prawnych czy celnych?Proszę o wyjaśnienia! THANX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 No ten na fotce którego ma Fall kosztował 330 E chyba i nie było problemów z cłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Problemów z cłem od 1 maja już nie ma. PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Tylko dziadostwo drogie w utrzymaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 twój mauser tańszy ale za to serią nie ciupie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Byl ostatnio na Allegro. Wystawil go Facet o nicku wojtek07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 na kiermaszu też ale jakoś aukcja mi zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 a powiedzcie ile kosztuje eksploatacja tego cacka?Gdzie zdobyć te atrapy naboi i jakimi ślepakami je apełniać".bede wdzieczny za wszelkiei info vo mozę sobie kupie.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 http://www.uniquecanes.com/new/item_replicas_Mp40_blowback.htmlhttp://www.modelguns.co.uk/smgs.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 ponad euro od pocisku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.