Skocz do zawartości

Kocioł w okolicy Bokowa-Ruskiego Brodu - styczeń 1945 r.

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Popołudniu na stronce nowe fotki z wczorajszej wyprawy do lasu - wyszła m.in. blaszka 2./J.E.Btl.107 ,odznaka RAD-u i przedwojenne polskie guziki.

pozdrawiam!

bjar_1

• Odpowiedzi 271
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Swietna stronka, gratulacje bjar_1 !
Ale czy następne zdjęcia bedą dodawane do tej samej galerii czy powstanie np. cz.II? Pytam dlatego, że stronka ze zdjęciami jest już dość długa i wymaga długiego przewijania w dół czy w górę. A może, gdyby się udało podzielić ją na np. nieśmiertelniki, odznaki, łuski-pociski, popierdółki, widoczki, itp :-)) Ale ogólnie stronka jest super turbo czad!
Napisano
stronka rewelacja, bjar_1 gratuluje pomyslu i wykonania.

Moze faktycznie przydaloby sie rozdzielic zdjecia z wypraw" na cz.1, cz.2 itd ale z tym z pewnoscia Pan Bjar da sobie radę:-)

Napisano
Witam.

Przykro mi ale musicie zrobić sobie newslettera i informować o aktualizacjach via e-mail. Od tego momentu także posty mające charakter reklamy witryny będą usuwane z powodów regulaminowych.

Pozdrawiam.
Napisano
to juz jest lekki obled, tak to do pana, panie administratorze.

Moze czas zaczac rozrozniac przedsiewziecia o charakterze komercyjnym od czysto hobbystycznych?

Tak czasem wejsc, sprawdzic zawartość a nie czuc misje inkwizytorską z namaszczeniem poprzez Bociana...

Bocian tez ma prawo sie pomyslic w doborze wspolpracownikow, co widac (stopniowo ale jakze wyraznie) na zalaczonym obrazku.

Nalezaloby zaczac od oficjalnej prezentacji owego admina, kto zacz ow osobnik i czy z czasem za bardzo nie przejmie sie powierzona mu rolą.

Napisano
Dobra ja już nic nie mówię co i jak na stronce - orientujcie się sami. Patrzcie czy jest coś nowego :)
Czy dając znać o nowych fotkach uprawiamy działalność komercyjną?

bjar_1
Napisano
warto sie zastanowic czy prezentujac fotosy na ktorych przypadkowo gdzies usadowiony w rogu znalazl sie przedmiot z widoczna nazwa producenta nie popelniamy w oczach zawiadowcow grzechu przedsmietelnego skazujacego nas na meki piekielne - ktos kiedys okreslil mnie w intencjach duchowienstwa wiec pozostanmy w tym klimacie:-)

paranoja, ot wszystko w tym temacie.

Idea wprowadzenia lotnego admina byla sluszna, gorzej jak widac z wykonaniem.
Napisano
Witam.

->ms: Pierwsze co zrobiłem, to wszedłem i sprawdziłem :)

->bjar_1: Dając znać o nowych fotkach nie uprawiacie działalności komercyjnej, ale reklamujecie swoją stronę internetową.

Regulamin mówi o zakazie zamieszczania reklam stron internetowych, serwisów lub sklepów" - od tego jest dział Linki". Nie ma nigdzie mowy, że nie wolno reklamować tylko i wyłącznie stron o charakterze komercyjnym - proszę dokładnie przeczytać regulamin.

Powodem mojej interwencji jest fakt, iż z wątku o wykopkach uczyniliście forum" swojej witryny, a jeśli zapowiedzi utworzenia sklepiku i wypożyczalni wykrywaczy nie mają dla Was charakteru komercyjnego to muszę Was zmartwić - w tym przypadku mają.

Nikt nie zabrania wrzucać Wam tutaj fotek z wypraw. Po to między innymi jest to forum. Ale w tym przypadku regulamin został naruszony.

Pozdrawiam.

Napisano
NASTĘPNA BLASZKA ZOSTAŁA ZNALEZIONA W REJONIE KOTŁA, BLASZKA BARDZO CIEKAWA BO ODDZIAŁÓW KRIEGSMARINE !!!!!ZNALEZIONA W REJONIE DROGI RUSKI BRÓD-BOLKÓW PO LEWEJ STRONIE DROGI JADĄC OD RUSKIEGO BRODU.
ZNALAZŁ JA MÓJ KOLEGA.
A OTO BICIA:

wymiary: owal 50x32 mm
Benno Thoms
0.170/35 E/S.

POZDRAWIAM!!!!!
Napisano
Tominew - wielkie dzięki za informację! Czy mógłbyś zrobić fotkę tego nieśmiertelnika?
Zaraz dodaję dane do spisu i proszę o informacje na temat nieśmiertelników wykopanych w okolicy Ruskiego Brodu - może być anonimowo :)

pozdrawiam!

bjar_1
Napisano
może uda mi się w najbliższym czasie coś dorzucic od siebie, oczywiście jak cos wykopię :), z braku możliwości wybrania się ze stałymi bywalcami ruskiego brodu, postanowiłem wykorzystać kumpla, a dokładniej jego auto i wybrać się samemu na poszukiwania, może będę miał szczęście i coś znajdę.

Sebastian archeo"
Napisano
mińsk mazowiecki, ale jest tu inna kwestia. kumpel jeździ w trzydniowe trasy i planujemy że pojadę z nim, a on zrobi robotę w jeden dzień, więc dwa pozostałe będziemy ganiać z wykrywaczem po lesie. mówiąc że będę sam miałem na myśli, że bez stałej ekipy bjar_1'a, bo próbowałem się dostać na jakiś wypad z nimi ale narazie nie jest to łatwe.

Sebastian archeo"
Napisano
Panowie my tez będziemy w piątek (na 90%) na Ruskim Brodzie. Jak zobaczycie trzech typów w lesie to się nie chowajcie po krzakach :) Do zobaczenia!

bjar_1
Napisano
kumpel mi nawalił z wyjazdem służbowym, ale jeśli dogadam się z dominikiem, to może jakoś się zbierzemy na wyjazd we dwóch i może w końcu zobaczę nieśmiertelną drużynę z ruskiego brodu :), dominik jeśli będziesz jechał w piątek daj znać wcześniej na mail, to może we dwóch pojedziemy? oczywiście jeśli chcesz.

Sebastian archeo"
Napisano
cze chyba nie dam rady teraz tylko za tydz lub moge w tyg teraz bede szukal zatopinych dzwonow :} odezwe sie jak cos bede wiedzial jak jade pzdr
Napisano
No ,my dziś jedziemy. Wczoraj Zwierzu był sam - wyszedł m.in. krzyż KVK II i blaszka - niestety czysta. Pozatym w lesie widział 4-ech panów (przyjechali samochodem na radomskich blachach /RDE/) ,gdy zobaczyli go w lesie schowali się po krzakach i cicho siedzieli :) no ale dołków oczywiście nie zakopywali...

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie