Monsun Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Pewnie, że wina sprzętu:) Bierz kredycik i kupuj, bo już Ci ZWierzu nic w ziemi nie zostawi .. he..hePozdrMarcin
archeo Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 witam!bjar_1 dostałeś mojego mail'a?Sebastian archeo"
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 Monsun - spoko spoko new sprzęt w lipcu będzie! :)Archeo - teraz nie wiem kiedy będziemy jechać na Ruski Bród czy w okolice ,narazie w niedzielę obimy" Hucisko po Hubalu - jak chcesz to daj znać czy wpadniesz.pzdrbjar_1
Monsun Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Bjar - a jaki sprzęt chcesz sobie kupić i za ile?
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 BH Lone Star - kosztuje 990 zł no i akumulatorki za 80 zł :)
Monsun Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Acha ... nie znam tego sprzętu. Pytałem bo mam na sprzedaż 4 miesięcznego HS-3 (Smętka) z sondą 30 cm za 800 zł i myślałem, że może byłbyś zainteresowany :)Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 :) Zwierzu i Marcin mają Lone Stary" i sprzęt jest bardzo dobry na drobne rzeczy z metali kolorowych. dlatego kupuję :Ppzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 Narazie troszkę amatorska www.freiwilligecrew.prv.pl - życzymy przyjemnej lektury i czekamy na uwagi i pomysły.Wielkie dzięki dla Szczura za dizajn strony i wszystkich ,którzy rzucili nowe światło na historię bitwy!pozdrawiam serdeczniebjar_1
jacek1 Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 WitamStronka bardzo ładna, można dodać jakąś mapkę z lokalizacją, też byłby dobry skrót informacji po angielsku.
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 Będzie i mapka i guestbook i więcej fotek i inne gadżety. Bądźcie cierpliwi!bjar_1
Szczur Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 księga gości już jest ;) możecie sie wpisywać. strona będzie sie rozrastac i rozbudowywać, i jeszcze bedzie sie powiększać :PPZDRW
bjar_1 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 A w przyszłości także internetowy sklepik z ziemią i odłamkami z terenu kotła" :)pzdrbjar_1
Szczur Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 będzie też mozna wyporzyczyć wykrywacz, będą karnety. ;)pzdrw
franek164 Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 witamDla pierwszych stu klientów sklepiku w promocji popierdułka dodana bedzie.Nieźle Bjar zaskoczyłeś mnie z tą stronką- juz wiem dlaczego sie nie odzywasz od pewnego czasu.A tak wogle to rzucam robote jade na wieś i bedę sprzedawał bilety wstępu do Tego Lasu - chyba bedzie z tego niezły interes. Mogę też robić za przewodnika - tu znalazłem medal, tu odznaczenie, tam uciekałem przed leśiniczym a tutaj jest strefa kleszczowa. Las mam obcykany - zainteresowanych proszę o kontakt - adres na nowej stronce - gwarantuję promocyjne ceny i fakturę WAT.Oczywiście gwarantuję też znaleziska zaopatrzyłem się już w nie na kole" - same ładne stany (jak nowe)- przy składaniu oferty proszę podać co chciałby Pan lub Pani znaleźć.Z góry dziekuję za zainteresowanie i mam nadzieję że niezostanie to potraktowane jako oferta handlowa ;)narka frejowcy
Szczur Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 to na stronie zrobie lepiej formularz, i tam bedzie mozna wpisac co kto by chcial znalezc ;) i cena obok. bedzie to w dziale: Sklepik" :P:Ppzdrw
archeo Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 ehh w soboty i niedzele handluję na warszawskiej giełdzie komputerowej, zresztą z tego głównie mam dochód :P, ale może coś wymyślę więc w jakich godzinach będziecie w niedzelę coś działać?Sebastian archeo"
Mel Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Czy ewentualnie można dołączy do Was? W celu dokumentacji? I jeśli tak, to proszę bliżej, ale niekoniecznie... rozumiemy się? A może jedak?
bjar_1 Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Napisano 10 Lipiec 2004 Mel - prosimy o dokładniejsze wytłumaczenie co i jak.pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Napisano 13 Lipiec 2004 Wczorajsza wyprawa udana - felga od kibla" (na fotce) ,4 odznaki za rany czarne (2 mosiądz i 2 stal) ,dwie pochwy od bagnetów ,szpilka od namiotu ,lufa wymienna od MG-42 ,części Mg-42 ,jakieś popierdółki ,części masek pgaz...Do tego starcie ze Strażą Leśną ,w której na szczęście pracują normalni ludzie - pozdrawiam panów w wiśniowej Nivie" :)
bjar_1 Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Napisano 13 Lipiec 2004 Jedna z odznak Zwierza :)Więcej fotek na www.freiwilligecrew.prv.pl w dziale otki z wypraw".Pozdrowienia dla Michała z Gdyni ,który towarzyszył nam w wyprawie :)bjar_1
archeo Napisano 15 Lipiec 2004 Napisano 15 Lipiec 2004 widzę że następny wypad w teraz udany, aż szkoda że mnie tam nie było. zresztą wogóle jakoś dziwnie mało miałem wypadów w tym roku w teren:(ps.jeśli to nie problem prosiłbym info na mail wcześniej, oczywiście jeśli wypad byłby w tygodniu, a moja osoba mile widziana:)Sebastian archeo"
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 Uff! Po kolejnym wypadzie...byliśmy we 4 : ja ,Marcin ,Michał i Michał który przyjechał w odwiedziny z Gdyni :) Fajny wypadzik ,trochę popierdółek - łuski ,klamerki ,guziczki itp. no i moja (wreszcie!) odznaka - stalowa za rany ,ale niezły stan jak na nasze warunki. Więcej fotek na www.freiwilligecrew.prv.pl w dziale foty z wypraw.pozdrawiam całą szaloną ekipę!bjar_1
archeo Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 no moje gratulacje, nieźle zaśmiecili" niemcy cały ten teren :), widać nieźli ich przycisnęli rosjanie. zostawcie coś dla mnie może w końcu się tam wybiorę :PSebastian archeo"
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 Archeo - ustawimy się na jakieś wspólne wykopki ale musimy wiedzieć kilka dni naprzód żeby Ci dać znać. Narazie jeździmy w 100% spontanicznie i sam nie wiem kiedy znów będę :)pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.