Skocz do zawartości

Kocioł w okolicy Bokowa-Ruskiego Brodu - styczeń 1945 r.

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Monsun - spoko spoko new sprzęt w lipcu będzie! :)
Archeo - teraz nie wiem kiedy będziemy jechać na Ruski Bród czy w okolice ,narazie w niedzielę obimy" Hucisko po Hubalu - jak chcesz to daj znać czy wpadniesz.

pzdr

bjar_1
Napisano
Acha ... nie znam tego sprzętu. Pytałem bo mam na sprzedaż 4 miesięcznego HS-3 (Smętka) z sondą 30 cm za 800 zł i myślałem, że może byłbyś zainteresowany :)

Pozdrawiam
Napisano
:) Zwierzu i Marcin mają Lone Stary" i sprzęt jest bardzo dobry na drobne rzeczy z metali kolorowych. dlatego kupuję :P

pzdr

bjar_1
Napisano
Narazie troszkę amatorska www.freiwilligecrew.prv.pl - życzymy przyjemnej lektury i czekamy na uwagi i pomysły.
Wielkie dzięki dla Szczura za dizajn strony i wszystkich ,którzy rzucili nowe światło na historię bitwy!

pozdrawiam serdecznie

bjar_1

Napisano
Witam
Stronka bardzo ładna, można dodać jakąś mapkę z lokalizacją, też byłby dobry skrót informacji po angielsku.
Napisano
księga gości już jest ;) możecie sie wpisywać.
strona będzie sie rozrastac i rozbudowywać, i jeszcze bedzie sie powiększać :P

PZDRW
Napisano
witam
Dla pierwszych stu klientów sklepiku w promocji popierdułka dodana bedzie.
Nieźle Bjar zaskoczyłeś mnie z tą stronką- juz wiem dlaczego sie nie odzywasz od pewnego czasu.
A tak wogle to rzucam robote jade na wieś i bedę sprzedawał bilety wstępu do Tego Lasu - chyba bedzie z tego niezły interes. Mogę też robić za przewodnika - tu znalazłem medal, tu odznaczenie, tam uciekałem przed leśiniczym a tutaj jest strefa kleszczowa. Las mam obcykany - zainteresowanych proszę o kontakt - adres na nowej stronce - gwarantuję promocyjne ceny i fakturę WAT.
Oczywiście gwarantuję też znaleziska zaopatrzyłem się już w nie na kole" - same ładne stany (jak nowe)- przy składaniu oferty proszę podać co chciałby Pan lub Pani znaleźć.
Z góry dziekuję za zainteresowanie i mam nadzieję że niezostanie to potraktowane jako oferta handlowa ;)
narka frejowcy
Napisano
to na stronie zrobie lepiej formularz, i tam bedzie mozna wpisac co kto by chcial znalezc ;) i cena obok. bedzie to w dziale: Sklepik" :P:P

pzdrw
Napisano
ehh w soboty i niedzele handluję na warszawskiej giełdzie komputerowej, zresztą z tego głównie mam dochód :P, ale może coś wymyślę więc w jakich godzinach będziecie w niedzelę coś działać?
Sebastian archeo"
Napisano
Czy ewentualnie można dołączy do Was? W celu dokumentacji? I jeśli tak, to proszę bliżej, ale niekoniecznie... rozumiemy się? A może jedak?
Napisano

Wczorajsza wyprawa udana - felga od kibla" (na fotce) ,4 odznaki za rany czarne (2 mosiądz i 2 stal) ,dwie pochwy od bagnetów ,szpilka od namiotu ,lufa wymienna od MG-42 ,części Mg-42 ,jakieś popierdółki ,części masek pgaz...

Do tego starcie ze Strażą Leśną ,w której na szczęście pracują normalni ludzie - pozdrawiam panów w wiśniowej Nivie" :)

Napisano

Jedna z odznak Zwierza :)
Więcej fotek na www.freiwilligecrew.prv.pl w dziale otki z wypraw".
Pozdrowienia dla Michała z Gdyni ,który towarzyszył nam w wyprawie :)

bjar_1

Napisano
widzę że następny wypad w teraz udany, aż szkoda że mnie tam nie było. zresztą wogóle jakoś dziwnie mało miałem wypadów w tym roku w teren:(
ps.
jeśli to nie problem prosiłbym info na mail wcześniej, oczywiście jeśli wypad byłby w tygodniu, a moja osoba mile widziana:)
Sebastian archeo"
Napisano

Uff! Po kolejnym wypadzie...byliśmy we 4 : ja ,Marcin ,Michał i Michał który przyjechał w odwiedziny z Gdyni :) Fajny wypadzik ,trochę popierdółek - łuski ,klamerki ,guziczki itp. no i moja (wreszcie!) odznaka - stalowa za rany ,ale niezły stan jak na nasze warunki. Więcej fotek na www.freiwilligecrew.prv.pl w dziale foty z wypraw.

pozdrawiam całą szaloną ekipę!

bjar_1

Napisano
no moje gratulacje, nieźle zaśmiecili" niemcy cały ten teren :), widać nieźli ich przycisnęli rosjanie. zostawcie coś dla mnie może w końcu się tam wybiorę :P

Sebastian archeo"
Napisano
Archeo - ustawimy się na jakieś wspólne wykopki ale musimy wiedzieć kilka dni naprzód żeby Ci dać znać. Narazie jeździmy w 100% spontanicznie i sam nie wiem kiedy znów będę :)

pzdr
bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie