sapertorun Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Czy ktoś wykopał szarotke,jakie stany macie?.Poprosze o fotki.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Moja szarotka to niestety nie WH, ale obecne godło 21 Brygady Strzelców Podhalańskich, w której służyłem. Do niedawna nie podejrzewałem, że jest ściągnięta z niemieckiej odznaki... Oczywiście to co na zdjęciu kupilem w kantynie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Śliczny kwiatek.Gratulacje.Etam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Ja też mam współczesną WP - tył z cynku, środek zdaje się z mosiądzu, na wąsy z tyłu. Polska chyba mniejsza od niemieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 Dzięki dzięki,ale dajcie swoje.Pokażcie jakie macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Czy ktoś wykopał szarotke,jakie stany macie?.Poprosze o fotki.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Cholera nieweszło wyżej ,ale teraz jest.:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 gebirgsjager ( jak się nie ylę w pisowni) strzelcy górscy WH, rzadka odznaka, elitarna - noszona na czapkach z bokuPozdrGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 o, sory za wymondrzanie, cyba kazdy wie co to jest :)))Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 no twoja jest w kiepskim stanie, przewaznie zachowuja sie raczej nie tknieteczy masz cynkowa????ten srodeczek w szarotce powinien zdaje sie byc mosieznyco do czyszczenia to jak jest to cynk to jedynie miedziana delikatna szczoteczka, zadnej chemii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 O a tak po wyczszczeniu- i jak się Wam podobaPozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 No nie do poznania! :) Gratulations!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.