Gość Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Czy ktoś z forumowiczów zna dobre miejscówki noclegowe w okolicach Staropola, Lubrzy lub Świebodzina? Najchętniej (ze wzgledu na osoby towarzyszące) jakiś ładny pensjonacik (pokoje z łazienką i TV), bo towarzystwo lubi wygody :DDzięki za pomocszadek
Gość Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 extra miejscówka jest u sołtysa w Wysokiej. Całe poddasze do dyspozycji ( kuchnia, łazienka, TV, 2 sypialnie, salon, kominek, taras no i blisko do Boryszyna ). Dom jest usytuowany w samym centrum Wysokiej, obok sklep spożywczy dobrze zaopatrzony w napoje wyskokowe. Do pętli jest około 3 km. W samej wysokiej jest jezioro i podziemna fabryka. Wejscia do niej są nad brzegiem jeziora około 400 m od domu sołtysa. Niestety nie mam obecnych namiarów ale informacje możesz znależć w internecie. Acha - samochód można postawić u niego na podwórku pod oknami. Ogolnie bardzo polecam to miejsce. Pozdrawiamczaja
MaRaS_ZG Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Jeżeli jesteś wygodny to jest tania miejscówka w Wysokiej,doba kosztuje 15-20 zł,pokoje 2,4 osobowe.pole namiotowe,oto tel 068-478-13-70,bardzo polecam tą miejscówke jest i wiele taniej niż u sołtysa,lub śpijcie na dołach :)))).BdB
beny Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 Pytanie aktualne, ten tel nie działa.Jeśli ktoś może coś polecić, proszę o szybką odpowiedz gdyż chciałbym wyjechać na sylwestraPzdr
Hansdekawka Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 No to bierz i jedź,zakrzyknij a`hoj przygodo,i zbadaj na miejscu co Ci rzeczywistość za wygody zmaluje.
Hansdekawka Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 No właśnie, znów zbyt szybko mi się kliknęło, a nie ma edycji posta :((Lubrza kolego jest miejscowością bardzo letniskową, i tam na 100% coś znajdziesz.Np. ośrodek wypoczynkowy Martinez,poguglaj se Lubrza.
beny Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 No ja to nie zginę ale nie chcę szukać na miejscu ze względu na zimową aurę i jadę z z dziewczyną, jest trochę ofert w necie ale mało przystępne ceny jak dla biednych studentów ;-)Dla tego raczej mi chodzi o prywatne pokoje niż hotel. Ze względu na lokalizację Kęszyca się wydaje najbardziej odpowiednia
doecek Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Stary, w Lubrzy jest więcej kajaków niż mieszkańców. Ile razy jadę z Reichu staję tam na spanie. Naprawdę nie będziesz miał problemów ze znalezieniem lokum na nocleg. Ja za każdym razem biorę inny dom :)
feld Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Ja tam zawsze spałem na dziko...w lesie pod namiocikiem..najlepiej koło jakiegos ukrytego w lesie panzerwerka(znałem takiego co spał w srodku).
woytas Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 tylko nie do soltysowej - troche jej sie cena ze standardem pomieszala...
janczar Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 ja mieszkałem przez tydzień w leśniku 3 lata temu a w tym roku w agroturystyce pod brzozami
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.