Skocz do zawartości

ŁĄCZMY SIE W BÓLU

Maćko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
nie wchodzcie na ten link ,jak sie wejdzie to odrazu wyjdzie z milion okienek i beda sie pojawialyy kolejne i zainstaule sie erotyczna kamerka ,skad wiem ?? bo sam z innego zrodla sie na to zlapalem :))))
Napisano
Grzesiek - to zaszalałeś tak ja ja! :) Jutro polski ustny - idę na freestyle'u ,ale chyba dam radę.
Powodzenia panowie!

pzdr

bjar_1
Napisano
no kurde
biologia 6 w koncu sie czlowiek na przedzieral po tych krzakach troche .........
poslki 4.
jeszcze ustne i bedzie trza do lasku isc
pzdr
Napisano
Rany w sobote ustna historia, boje sie:(
a podobno polski kiepsko mi poszedł, takie przecieki są, ale co tam żeby zdać i do lasu!!!
pzdr
Jadzia
Napisano
Witam

właśnie siedzę i ostatnią powtąrke uskuteczniam,bo juz jutro rano polski ustny;////.Ale myśle pozytywnie...a pojutrze historia ustna-tu już nie mysle tak pozytywnie.Ale w końcu żeby tylko zdać-facet od historii wie że sie tym interesuje,może mi pomoże;)).

Zycze powodzenia na ustnych,

pozdrawiam,koMandir.
Napisano
Ech maturzyści... łza się w oku kręci jak pomysle ile to już lat minęło... Serdeczne gratulacje dla wszystkich maturzystów. Powodzenia na ustnych! A po maturze: w lasy i na pola!
Napisano
Tak łza się kręci i mi, przesłanie jak inni mówią, na pola i zagrody wolność nie ograniczona,tylko aby WAS nie nakryła niewidzialna ręka losu. Jeżeli nakryje co wtedy? Ponoć świat jest ....
Napisano
Znane uczucie!!! Pare lat temu dokładnie o tej porze i w ten sam dzień to nogi misię uginały przed geografią, ale jak już było po to w plecaku grzało się piwko i tylko pod pomnik Krzyże" w Poznaniu (Poznaniakom znany pomnik)koło fontanny i tam się zaczęło a potem do Szwejka", wkońcu bdb trzeba było opić.
Napisano
hehehe :D
No, ja nie wiem czy na freestylu pójdę na ustny polski - kurde, 25 V - polski , a 31 V - angielski ( tego ścierwa się najbardziej boję -nie kumam angielskiego )
Do Olsztyna JA idę, na historię daje papiery ( konkurs świadectw :))

Pozdr:)
Grzesiek
Napisano
Grzesiek ,to do Olsztyna na historię konkurs świadectw jest? No to idziemy we dwóch! :) Ewentualnie ogrodnictwo!
A dzisiaj z polskiego ustnego trzy! (3) :)

pozdrawiam!

bjar_1
Napisano
Witam,

no to ładniutko,bo ja też 3 z polskiego ustnego dziś dostałem.Spoko.;)).Gorzej z jutrzejsza historią-umiem tylko XIX i XX wiek.Ale jeszcze dziś w nocy uskutecznię powtorkę;//.

Życzę powodzenia na innych ustnych!

Pozdrawiam,koMandir.
Napisano
No to Idziemy ! :)
Jest konkurs świadectw , trzeba dołaczyć oryginał, lub zrobiony prez szkołę odpis świadectwa :-)

hehe - może jeszcze ktoś się przylączy ? -moze jakaś maturzystka ?:-)

Pozdrowienia:)
Grzesiek
Napisano
Witam,

Historie ustna zdalem na 4,z czego nie jestem moze w pelni zadowolony,ale nie jest zle,bo to juz byl ostatni egzamin-MATURA ZDANA!!Yeah! Wreszcie mozna spokojnie planowac wakacyjne wyjazdy w poszukiwaniu fantow;)).Tylko jeszcze na studia zdac i juz wolne do pazdziernika;).

Pozdrawiam,koMandir
Napisano
No u mnie też matura ZDANA! Z ostatniego egzaminu (niemiecki ustny) dostałem 2 ale dobre i to ,zwłaszcza że miałem opowiadanie o Don Juanie.

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie