greg83pp Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Hehe :) to mam tak samo jak Michał :DD - z polskiego -4- z historii -5 ( i zwolnienie z ustnego :))pozdrawiam :)Grzesiek
mp Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 nie wchodzcie na ten link ,jak sie wejdzie to odrazu wyjdzie z milion okienek i beda sie pojawialyy kolejne i zainstaule sie erotyczna kamerka ,skad wiem ?? bo sam z innego zrodla sie na to zlapalem :))))
bjar_1 Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Grzesiek - to zaszalałeś tak ja ja! :) Jutro polski ustny - idę na freestyle'u ,ale chyba dam radę. Powodzenia panowie!pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Aha ,a wybiera się ktoś na UWM do Olsztyna na ogrodnictwo? :)
kaliber Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 no kurde biologia 6 w koncu sie czlowiek na przedzieral po tych krzakach troche .........poslki 4. jeszcze ustne i bedzie trza do lasku iscpzdr
Jadzia Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Rany w sobote ustna historia, boje sie:(a podobno polski kiepsko mi poszedł, takie przecieki są, ale co tam żeby zdać i do lasu!!!pzdrJadzia
Gość Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Witam właśnie siedzę i ostatnią powtąrke uskuteczniam,bo juz jutro rano polski ustny;////.Ale myśle pozytywnie...a pojutrze historia ustna-tu już nie mysle tak pozytywnie.Ale w końcu żeby tylko zdać-facet od historii wie że sie tym interesuje,może mi pomoże;)). Zycze powodzenia na ustnych,pozdrawiam,koMandir.
Traper7 Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Ech maturzyści... łza się w oku kręci jak pomysle ile to już lat minęło... Serdeczne gratulacje dla wszystkich maturzystów. Powodzenia na ustnych! A po maturze: w lasy i na pola!
Katani Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Tak łza się kręci i mi, przesłanie jak inni mówią, na pola i zagrody wolność nie ograniczona,tylko aby WAS nie nakryła niewidzialna ręka losu. Jeżeli nakryje co wtedy? Ponoć świat jest ....
YoWheris Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Znane uczucie!!! Pare lat temu dokładnie o tej porze i w ten sam dzień to nogi misię uginały przed geografią, ale jak już było po to w plecaku grzało się piwko i tylko pod pomnik Krzyże" w Poznaniu (Poznaniakom znany pomnik)koło fontanny i tam się zaczęło a potem do Szwejka", wkońcu bdb trzeba było opić.
greg83pp Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 hehehe :D No, ja nie wiem czy na freestylu pójdę na ustny polski - kurde, 25 V - polski , a 31 V - angielski ( tego ścierwa się najbardziej boję -nie kumam angielskiego )Do Olsztyna JA idę, na historię daje papiery ( konkurs świadectw :))Pozdr:)Grzesiek
bjar_1 Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Grzesiek ,to do Olsztyna na historię konkurs świadectw jest? No to idziemy we dwóch! :) Ewentualnie ogrodnictwo!A dzisiaj z polskiego ustnego trzy! (3) :)pozdrawiam!bjar_1
Gość Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 Witam, no to ładniutko,bo ja też 3 z polskiego ustnego dziś dostałem.Spoko.;)).Gorzej z jutrzejsza historią-umiem tylko XIX i XX wiek.Ale jeszcze dziś w nocy uskutecznię powtorkę;//. Życzę powodzenia na innych ustnych!Pozdrawiam,koMandir.
greg83pp Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 No to Idziemy ! :) Jest konkurs świadectw , trzeba dołaczyć oryginał, lub zrobiony prez szkołę odpis świadectwa :-)hehe - może jeszcze ktoś się przylączy ? -moze jakaś maturzystka ?:-)Pozdrowienia:)Grzesiek
greg83pp Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 a jak tam ustne ?? :)Ja dzisiaj mialem polski ustny - free - wywalilem komentaż na 4 :)Pozdrowienia:)Grzesiek
koMandir Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Witam,Historie ustna zdalem na 4,z czego nie jestem moze w pelni zadowolony,ale nie jest zle,bo to juz byl ostatni egzamin-MATURA ZDANA!!Yeah! Wreszcie mozna spokojnie planowac wakacyjne wyjazdy w poszukiwaniu fantow;)).Tylko jeszcze na studia zdac i juz wolne do pazdziernika;).Pozdrawiam,koMandir
bjar_1 Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 No u mnie też matura ZDANA! Z ostatniego egzaminu (niemiecki ustny) dostałem 2 ale dobre i to ,zwłaszcza że miałem opowiadanie o Don Juanie.pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.